تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

بزرگترین محتکرین، خود دولت هست

پراید از ۷ میلیون تومان در عرض چند سال به ۴۰ میلیون تومان رسیده و خودرو‌های دیگری که تا همین سه ماه پیش، کسی رغبتی به خرید آن‌ها نداشت و حتی با آفر‌هایی مانند چک و تحویل آنی و وام بدون بهره هم مشتری چندانی نداشتند، امروز در بازار کمیاب شده اند و با قیمت‌های نجومی به فروش می‌رسند.

کد خبر: ۸۸۵۷
۱۳:۵۷ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - خودروساز‌ها ادعا می‌کنند خودکفا شده اند و به همین دلیل، مانع از آزاد شدن واردات خارجی شده اند؛ اما وقتی نوبت به تحویل خودرو می‌رسد، ادعا می‌کنند چندین هزار خودروی آن‌ها به دلیل تحریم‌ها و کمبود قطعات ناقص مانده و نمی‌توان آن‌ها را تحویل مشتری داد!

رسول خضری، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در گفت: وگو با تابناک در این باره می‌گوید: به نظر من، دولت بزرگترین محتکر است. جالب است که این‌ها خودشان احتکار می‌کنند و از طرف دیگر، به صدا و سیما می‌روند و می‌گویند احتکار نکنید. آن‌ها خودشان در جای جای کشور، از آذربایجان شرقی گرفته تا تهران، ۴۰ هزار، ۲۰ هزار، ۸۰۰۰ و ... خودرو احتکار کرده اند و به مردم می‌گویند، کالا احتکار نکنید!

این نماینده مجلس افزود: خودروساز ما ۲۰ هزار خودرو را به بهانه واهی و تنها به این دلیل که رادیو کم دارد، نگه داشته. آقا رادیو پیشکش؛ مردم در این وضعیت رادیو می‌خواهند چکار؟ خودرو در بازار یک و نیم تا دو برابر قیمت کارخانه شده؛ پس کی می‌خواهند به داد مردم برسند؟

خودروساز‌های ما، خودرو‌های بنجل را با قیمت دو تا سه برابر به مردم می‌فروشند که البته به نظر من به مردم می‌اندازند و این یک دهن کجی به مردم و حتی رهبری است. باید با این افراد به شدت برخورد کرد. باید از من نماینده و دولت‌ها در این باره پرسید، چرا کسی نباید پاسخگو باشد؟

باید با محتکرین بزرگ که خود دولتی‌ها هستند، برخورد شود و دادگاه‌ها و قوه قضاییه نیز به شدت با این افراد برخورد کند تا دیگر جرأت احتکار اموال مردم را نداشته باشد.

خضری در ادامه گفت: خودروسازی‌ها و برخی مدیران همدست اینها، خون مردم را در شیشه کرده اند، به گونه‌ای که ماشین‌های ۲۰ میلیونی را ۴۰ میلیون و خودرو‌های ۴۰ میلیونی را ۸۰ میلیون می‌فروشند و به ریش مجلس و مردم می‌خندند. نمایندگان باید با جدیت به این موضوع ورود کنند. کاش به جای این جلسه امروز که هیچ خروجی نداشت، به همین مباحث می‌پرداختیم و این موضوع را سه فوریتی در دستور کار قرار می‌دادیم!

این نماینده مجلس همچنین ادامه داد: به نظر من، باید این مفسدین را که باعث تضییع حقوق عمومی شده اند، مجازات سنگین کنند، چون اگر با این افراد برخورد شود، قطعا این وضعیت فروکش خواهد کرد. این وضعیتی که امروز در بازار می‌بینیم، حاصل جنگ روانی است که خود مدیران داخلی کشور به راه انداخته اند؛ البته ما نمی‌گوییم، عوامل خارجی تأثیر ندارد، ولی از پیش از شروع تحریم ها، این وضعیت واقعا پذیرفته نیست.

وی همچنین یادآور شد: مگر ما خودرو‌های خود را از آمریکا وارد می‌کنیم که امروز به مردم خودرو نمی‌دهند؟ به چه دلیل خودروساز‌ها مردم را تحریم کرده اند؟ غیر از این است که به دنبال دلالی و سود بیشتر هستند؟ این‌ها هر زمان که آب گل آلود شده، ماهی خود را گرفته و خلاصه خودروی ۷ میلیونی را به ۴۰ میلیون تومان رسانده اند؛ در کجای دنیا چنین چیزی دیده شده است؟!

چرا قوه قضاییه در این موضوع ورود نمی‌کند؟ تا کی باید مردم شاهد مکیده شدن خونشان توسط این افراد باشند؟ این‌ها در حالی است که میلیارد‌ها تومان هزینه‌های اضافی آقایان است؛ خوب چه زمانی قرار است آنان محاکمه بشوند؟ در این چهل سال چه کاری برای کشور کرده اند؟ مگر ادعای خودکفایی ندارند؛ چرا می‌گویند نمی‌توانیم قطعه وارد کنیم؟ این چه خودکفایی است که صد‌ها هزار خودرو لَنگ یک پیچ یا یک رادیو باشد؟

چرا نمی‌گویید توان تولید خودرو را ندارید، تا مردم و مجلس هم تکلیف خود را با شما روشن کنند؟ مگر نمی‌گویید اگر واردات آزاد شود، کمر تولید داخلی می‌شکند؟ این چه تولید داخلی است که لَنگ وارد کردن قطعه مانده؟! این‌ها مردم را مسخره خودشان کرده و نشسته اند و به ریش ما می‌خندند.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها