تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...

پاسخ واعظی درباره دیدار روحانی و ترامپ

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: رئیس مجلس خبرگان روز گذشته گفته بودند برخی می‌خواهند در نیویورک با ترامپ ملاقات کنند، این هیچ وقت پایه و اساس ندارد.

کد خبر: ۸۸۵۱
۱۳:۴۹ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در مورد برنامه ریزی برای حضور رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: قرار است در این سفر علاوه بر سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، ملاقات‌هایی با روسای کشور‌ها انجام شود. حضور در مجمع سالانه سازمان ملل ارزان‌ترین و سریع‌ترین راه برای دیدار و گفتگو با تعداد زیادی از روسای کشور‌ها و طرح مسائل دوجانبه و بین‌المللی است.

وی در واکنش به اظهارات آیت الله جنتی اظهار داشت: رئیس محترم مجلس خبرگان گفته‌اند که برخی می‌خواهند به نیویورک بروند تا با ترامپ ملاقات کنند؛ این سخنان برای من خیلی عجیب بود، چراکه ممکن است عده‌ای در کوچه و بازار از از این حرف‌ها بزنند، اما جای تعجب داشت که رئیس محترم مجلس خبرگان این اظهارات را مطرح کرد. این سخنان هیچ وقت مطرح نبوده و پایه و اساسی هم ندارد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور تاکید کرد: من از تمام بزرگان کشور می‌خواهم که وقتی می‌خواهند مصاحبه و سخنرانی کنند، دقت نظر داشته باشند تا مطالشان برای مردم باور پذیر باشد.

واعظی در ادامه اظهار کرد: امروز مثلث آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی بصورت هماهنگ فشار‌های سیاسی می‌آورند و برنامه‌ریزی‌های بسیاری علیه اقتصاد کشور کرده‌اند و جنگ روانی راه انداخته‌اند تا در ذهنیت مردم نسبت به نظام اسلامی اثر بگذارند.

وی با بیان اینکه در چنین شرایطی نیازمند همدلی میان همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها هستیم، گفت: رئیس‌جمهور بر همین اساس، سخنان خود را بر پایه همدلی، صمیمیت و انسجام داخلی در مجلس مطرح کرد چراکه نمی‌خواست دشمنان از این مساله سو استفاده کنند.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها