تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت اول)

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد

"بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" موضوع مناظره‌ای با حضور آقایان سید عباس نبوی و عباس معینی به میزبانی دیدار اندیشه بود.

سیسی: زندانی سیاسی نداریم

در حالی که نهادهای حقوق بشری درباره وضعیت حقوق بشر در مصر و سرکوب فعالان سیاسی هشدار می‌دهند، رئیس‌جمهور مصر وجود هرگونه زندانی سیاسی در این کشور را تکذیب کرد.

کد خبر: ۸۸۳۳۳
۱۱:۵۱ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

سیسی: زندانی سیاسی نداریم

دیدارنیوز - عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهور مصر در گفتگو با روزنامه "دی ولت" آلمان گفت: همه می‌توانند انتقاد کنند اما باید این انتقاد سازنده باشد نه تحریک‌آمیز.

وی افزود: ثبات به ویژه در کشوری که تعداد ساکنانش ۱۰۰ میلیون تن و بیش از ۶۰ درصد آن‌ها جوان هستند، بسیار مهم است. ما خواهان کشوری بر پایه قانون اساسی هستیم اما تحریک به "کودتا" مسئله خطرناک و غیرقابل قبولی است. امنیت نباید به ضرر آزادی ایجاد شود حتی در کشوری مثل کشور ما که از اوضاع دشواری رنج می‌برد. سالانه دستکم یک میلیون جوان مصری وارد بازار کار می‌شوند این شغل‌ها از کجا ایجاد می‌شود؟ اگر ثبات امنیتی نباشد نمی‌توان این مشاغل را ایجاد کرد وگرنه آشوب در مصر مثل سایر کشورهای منطقه گسترش خواهد یافت.

وی گفت: کسی نمی‌تواند با مردمی مخالفت کند که دو بار در سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۳ برای سرنگونی دولت بپا خاستند. مردم برای بار سوم و چهارم نیز در صورت اختلاف با دولت ممکن است بپا خیزند. مصری‌ها اراده آزاد و قدرت لازم را برای سرنگونی هر دولتی که آن را دوست نداشته باشند، دارند. طی مقدمه‌چینی برای انتخابات ما از خبرنگاران و نهادهای مدنی برای تضمین شفافیت انتخابات دعوت کردیم. سفارت آمریکا از انتخاباتی که در مصر برگزار شد استقبال و اعتبار آن را تأیید کرد. هیچ کسی نمی‌تواند دولتی را بر مصری‌ها تحمیل کند.

وی درباره گزارشات تعدادی از نهادها درخصوص حبس تعداد زیادی از فعالان سیاسی گفت: ما کسی را به دلیل نظرات سیاسی زندانی نمی‌کنیم. اما فراموش نکنید ما با اخوان المسلمین به عنوان گروهی برخورد می‌کنیم که از ۹۰ سال پیش برای رسیدن به قدرت تلاش می‌کند. برای همین مردم علیه آن‌ها ایستادند و خواستند مصر نیز مثل بقیه کشورها سقوط نکند. تلاش زیادی می‌کنیم تا همگان به عدالت در دادگاه دست یابند. ما زندانی سیاسی نداریم. 

سیسی گفت: اگرچه مصر در توافق صلح با اسرائیل پیشرو بوده اما زمانی که با اسرائیلی‌ها دیدار می‌کنیم به آن‌ها می‌گوییم که مهم‌ترین مسئله فلسطین است. بعد از مسئله فلسطین می‌توانیم مسائل دیگر را با اسرائیل بررسی کنیم. اگر کشور فلسطینی در کنار "اسرائیل" باشد این مسئله می‌تواند تضمینی برای امنیت شهروندان اسرائیلی و نه فقط فلسطینی‌ها باشد برای همین ما برای حمایت از آشتی فلسطین تلاش می‌کنیم تا مذاکرات به راهکارهای ملموس منجر شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت