تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

طرح حذف دانشگاه علمی کاربردی از سوی کمیسیون آموزش مجلس به زیان کشور است

سیدحسین آقاسیدمرتضی مدرس دانشگاه در یادداشتی کوتاه که برای دیدارنیوز ارسال کرد نسبت به طرح حذف دانشگاه علمی کاربردی توسط کمیسیون آموزش مجلس، از ذیل وزارت علوم اعتراض کرد.

کد خبر: ۸۵۵۴۷
۱۷:۴۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
طرح حذف دانشگاه علمی کاربردی از سوی کمیسیون آموزش مجلس به زیان کشور است
 
دیدارنیوز ـ سیدحسین آقا سید مرتضی*: طبق اصل ۶۷ قانون اساسی نمایندگان کمیسیون آموزش مجلس باید به متن سوگند نامه پایبند باشند. در این سوگند نامه که در برابر قرآن مجید ایراد می‌شود آمده است: سوگند می‌خوریم در برابر قران مجید به خدای قادر و متعال  و با تکیه بر شرف انسانی خویش، پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاورد‌های انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشیم.

اما در اینجا یک سوال اساسی پیش می‌آید که آیا دانشگاه علمی کاربردی که در سال ۱۳۷۰ تصویب رسید و حدود ۶۰۰ مرکز فعال و نزدیک به ۱۲۰۰۰ هزار نفر کارمند بخش خصوصی دارد و یکی از دستاورد‌های انقلاب اسلامی با سه دهه فعالیت اموزشی اشتغال محور است چرا با طرح حذف کلی از سوی کمیسیون آموزش مجلس مواجه شده است؟

آن هم از سوی یکی از نمایندگان محترم مجلس که خود از اعضای اصلی دانشگاه پیام نور هستند، آن‌ها بدون نگاه به منویات رهبر معظم انقلاب که فرمودند؛  مراکز مهارت محور و مراکزی که پایه آن عملی، آزمایشی، آزمون و خطای عینی و عملی می‌باشد توسعه یابد و نیاز مملکت به این گونه دانشگاه‌ها بیشتر از بقیه مراکز نظری می‌باشد.

به یکباره طرح پیشنهادی حذف مراکز علمی کاربردی در کشور را در کمیسیون آموزشی مجلس ارائه می‌دهد که با عنایت به سوگند نامه مراکز علمی کاربردی به عنوان ودیعه‌ای از دستاورد‌های انقلاب اسلامی است به شخصی از اعضای کمیسیون آموزش که طبیعتا باید امین و  عادل  باشد سپرده شده است، امری که باید با رعایت امانت و تقوا پاسداری و دفاع کند و نه اینکه طرح جمع اوری آن را ارائه کند. آیا دیگر دانشگاهی وجود دارد که از دانشجویان خود ساعتی ۳۵۰۰ تومان دریافت کند و برای قشر مظلوم و فردوست بستری مناسب برای تحصیل است؟
 
با این وجود با چه تحلیلی اقدام به تعطیلی این دانشگاه‌ها کرده اند؟ این دانشگاه‌های کاربردی در مشاغل مختلفی نیز پیش بینی شده و حتی برای دولت درآمدزایی خاص خودش را دارد. به همین راحتی طرح حذف داده شده است. به امید روزی که در نوشته‌ها، اقدامات و اظهار نظر‌ها به اصل ۶۷ قانون اساسی عمل کرده و پایبند باشیم.

*مدرس دانشگاه
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی