تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

خطیب‌زاده: هیچ برنامه قدم به قدمی مد نظر نیست

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در گفت‌وگویی ادعای مطرح شده از سوی معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره مذاکرات بر سر توافق هسته ای در هفته جاری در وین و لغو تحریم‌ها برای بازگشت آمریکا به پایبندی به توافق هسته‌ای را رد کرد.

کد خبر: ۸۴۸۸۹
۱۳:۲۹ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰

خطیب‌زاده: هیچ برنامه قدم به قدمی مد نظر نیست

دیدارنیوز - به نقل از شبکه پرس تی وی، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در گفت و گویی اختصاصی با این شبکه موافقت با هر گونه لغو قدم به قدم تحریم های اعمال شده بر ایران از سوی دولت جدید آمریکا را رد کرد. 

خطیب زاده روز شنبه گفت: همان طور که بارها گفته شده است، هیچ برنامه قدم به قدمی مد نظر نیست. 

او افزود: سیاست قاطعانه جمهوری اسلامی ایران لغو تمام تحریم های آمریکاست،  چه آن هایی که ترامپ پس از خروج از برجام(توافق هسته ای) اعمال کرد و چه آن هایی که برای اولین بار از جانب او اعمال شدند و همین طور تحریم هایی که تحت سرپرستی هر کسی اعمال شدند. 

اظهارات خطیب زاده در واکنش به ادعای جالینا پورتر معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مبنی بر وجود نشستی برنامه ریزی شده با حضور نمایندگان ایران و دیگر کشورها در وین در روز سه شنبه برای مذاکره پیرامون توافق هسته ای مطرح شد. 

پورتر روز جمعه مدعی شد که این مذاکرات بر  «گام های هسته ای که لازم خواهد بود ایران در راستای بازگشت به پایبندی به مفاد برجام بردارد» متمرکز خواهد بود و در این مذاکرات مقامات آمریکایی در طرف دیگر محل مذاکرات خواهند بود،  در حالی که مقامات انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، چینی و روسی با ایران دیدار خواهند کرد. 

پورتر بیان کرد که این مذاکرات با بحث پیرامون اقدامات لغو تحریم ها همراه خواهد بود که آمریکا باید برای بازگشت به پایبندی به برجام انجام دهد و این تاییدی است بر این موضوع که آمریکا در حال حاضر در حالی تخطی از توافق است. 

عباس عراقچی،  معاون وزیر امور خارجه ایران نیز روز جمعه در واکنش به این اظهارات گفت: مقامات آمریکایی گفته اند که مایل به دیدار مستقیم با ایرانی ها هستند،  اما دولت ایران به فعالیت از طریق اروپایی ها تاکید کرده است. 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور