تیتر امروز

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

احتمال توافق روسیه و آمریکا در باره ایران/ تهران رتبه اول آلودگی هوا در جهان/ عراقچی: دخالتی در لبنان نداریم

این صد و سی و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...

امیر شعبانیان: تاکنون هیچ سربازی در وزارت دفاع به کرونا مبتلا نشده است

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع با تاکید بر اینکه محیط پادگان ها و مراکز آموزشی نیروی های مسلح از لحاظ بهداشتی در وضعیت بسیار خوبی است، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز هیچ سربازی در وزارت دفاع کرونا نگرفته است.

کد خبر: ۸۳۴۸۶
۱۴:۱۱ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۹
امیر شعبانیان: تاکنون هیچ سربازی در وزارت دفاع به کرونا مبتلا نشده است
 
دیدارنیوز - به نقل از وزارت دفاع، امیر سعید شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در سیزدهمین جشنواره حضرت علی اکبر (ع) جوان سرباز این وزارتخانه که صبح یکشنبه در مرکز همایش امام علی (ع) شهرک امام خمینی (ره) برگزار شد طی سخنانی اظهار کرد: نیروی انسانی نقش بی‌بدیلی در پیشرفت کشور دارد و حضور جوانان پرشور توانمند و تحصیلکرده در نیروهای مسلح تحت عنوان سرباز موجب حفظ و تقویت بنیه دفاعی و امنیتی و تکمیل نیازهای مأموریتی نیروهای مسلح می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری جشنواره حضرت علی اکبر (ع) توانست فرصت مناسبی برای ارج نهادن به جایگاه سرباز ، برخلاف گسترش روز افزون تهدیدها و دشمنی ها علیه جمهوری اسلامی ایران و خدمت سربازی در کشور فراهم آورد.

معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع هدف برگزاری این جشنواره را ارتقاء جایگاه سربازی عنوان کرد و گفت: تقویت روحیه و انگیزه سربازان در خدمت صادقانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تجلیل از تلاش ارزنده کارکنان وظیفه در اجرای ماموریتهای نیروهای مسلح و همچنین افزایش منزلت اجتماعی خدمت وظیفه و تقویت و ارتقاء جایگاه سربازی از جمله اهداف ما در برگزاری این جشنواره است.

امیر شعبانیان در ادامه با تاکید بر اینکه محیط پادگان ها و مراکز آموزشی نیروی های مسلح از لحاظ بهداشتی در وضعیت بسیار خوبی است، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز هیچ سربازی در وزارت دفاع کرونا نگرفته است.

وی با اشاره به محورهای جشنواره جوان سرباز گفت: سرباز، دفاع ، امنیت، اقتدار ملی، وظیفه شناسی، نظم ،دین داری، سازندگی و تفکر بسیج از جمله محور های این جشنواره است.

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع افزود: در این مراسم از ۱۲ فرمانده نمونه ، خانواده معزز ۵ شهید سرباز ، ۵ رده برتر در موضوع نگهداشت و برخورد مناسب با کارکنان وظیفه تجلیل می شود.

امیر شعبانیان خاطرنشان کرد: جشنواره فرهنگی هنری جوان سرباز با فراخوان توسط وزارت دفاع و با دریافت آثار فرهنگی و هنری در ۹ رشته شعر، فیلم کوتاه، خوشنویسی، نقاشی خط، کاریکاتور، خاطره نویسی، دلنوشته، کتابخوانی، مقاله نویسی با محوریت ۱۴ موضوع برگزار شد  و از بین ۱۱۸۰ اثر رسیده تعداد ۱۲۰ اثر منتخب و برگزیده از نیروهای مسلح پس از داوری آثار با حضور داوران برجسته و شناخته شده کشوری  برگزار که در نهایت تعداد ۲۷ اثر  بعنوان نفرات برتر اول تا سوم در هر رشته انتخاب و از آنان تجلیل می شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر
امروز جمعه ۰۷ آذر