تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آمریکا «معافیت‌های تحریمی» را به بازگشت ایران به تعهدات برجامی منوط کرد

وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به پرسشی درباره درباره تصمیم آمریکا برای برداشتن تحریم‌های ایران گفت اگر ایران به تعهداتش ذیل برجام بازگردد، برخی معافیت‌ها در نظر گرفته خواهد شد، اما فاصله زیادی تا آن وجود دارد.

کد خبر: ۸۳۳۱۰
۱۱:۵۸ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۹

آمریکا «معافیت‌های تحریمی» را به بازگشت ایران به تعهدات برجامی منوط کرد

 

دیدارنیوز ـ «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا بعد از طرح برخی رویکرد‌های دولت «جو بایدن» در بحث سیاست خارجی، به تشریح برخی از آن‌ها در مصاحبه با شبکه آمریکایی «پی‌بی‌اس» پرداخت.
 
او در این مصاحبه با اشاره به گام‌های ایران در جهت کاهش تعهدات برجامی به دلیل بدعهدی طرف‌های دیگر توافق، مدعی شد ایران اکنون در موقعیتی قرار دارد که به توانایی تولید مواد شکافت‌پذیر برای یک سلاح هسته‌ای نزدیکتر است.
 
وی افزود: بنابراین منافع واقعی ما تلاش برای بازگرداندن ایران به آن جعبه (محدودیت‌های ناشی از برجام) است و دیپلماسی راه انجام آن است. ما روشن کرده‌ایم که راه دیپلماسی باز است. اتحادیه اروپا که یکی از طرف‌های توافق اصلی است، از همه طرف‌ها، شرکای اروپایی ما، روسیه، چین و ایران و ما دعوت کرده تا درباره بازگشت احتمالی به توافق هسته‌ای آغاز به صحبت کنیم. ما گفتیم بله، ایران گفت نه. خواهیم دید که در ادامه چه خواهند کرد. توپ در زمین ایران است تا تصمیم بگیرد موافقت می‌کند یا خیر. 
 
او در پاسخ به سوالی درباره تصمیم آمریکا برای برداشتن تحریم‌های ایران گفت: ما به وضوح گفته‌ایم که ایران باید به تعهدات خود طبق توافق بازگردد و اگر این کار را بکند، ما هم همین کار را خواهیم کرد؛ و این چرخش خواهد داشت—این شامل، اگر انجام دهند، برخی معافیت‌های تحریمی خواهد شد. اما باز هم، با این فاصله زیادی داریم.
 
بلینکن مدعی شد: متاسفانه ایران در مسیر غلطی حرکت می‌کند. به گام‌هایی ادامه می‌دهد که محدودیت‌های مختلف توافق را برمی‌دارد و برنامه خود را خطرناک‌تر می‌کند. بنابراین، برای ما اولین و مهمترین مسئله این است که می‌خواهیم ایران به تعهداتش بازگردد.
 
وزیر خارجه امریکا در بخش دیگری از سخنانش، درباره حمله راکتی روز چهارشنبه به پایگاه «عین‌الاسد» محل استقرار نظامیان آمریکایی در عراق نیز گفت: اولین چیز این است که بررسی کنیم و در حد توان بفهمیم چه کسی در واقع مسئول (این حملات) است؛ و بعد فکر می‌کنم رئیس جمهور به وضح گفته که پاسخ مناسب در مکان و زمان مورد نظر ما انجام خواهد شد.
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها