تیتر امروز

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...
واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید
در گفت‌وگو با دیدار مطرح شد

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعدی مذاکره به واشنگتن سفر کنید

سفیر پیشین ایران در بریتانیا در گفت‌وگو با دیدارنیوز با انتقاد شدید از مواضع اخیر علی شمخانی درباره قریب‌الوقوع بودن جنگ ایران و آمریکا گفت: آقای شمخانی! تو به هر در و دیواری زدی که بعد از دبیری...

آیت الله جنتی: نمایندگان مجلس به فکر خودشان و دوستانشان نباشند

رییس مجلس خبرگان رهبری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی حق مردم را ادا کنند و به فکر خودشان و جریانات سیاسی و دوستانشان نباشند و به مردمی خدمت کنند که آن‌ها را انتخاب کرده اند.

کد خبر: ۸۲۶۳۴
۱۰:۳۸ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹

آیت الله جنتی: نمایندگان مجلس به فکر خودشان و دوستانشان نباشند

 

دیدارنیوز ـ آیت الله احمد جنتی در نطق افتتاحیه هشتمین اجلاسیه دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری گفت: مردم در انتخابات مجلس با مشارکت خوبی حضور یافتند و آزادانه نمایندگان خودشان را که نیرو‌های انقلابی نیز هستند، انتخاب کردند؛ بنابراین نمایندگان حق این مردم را ادا کنند و به فکر خودشان و جریانات سیاسی و دوستانشان نباشند.

وی گفت: نمایندگان به مردمی خدمت کنند که آن‌ها را انتخاب کرده اند، در خدمتگزاری به مردم اولویت‌ها را در نظر بگیرند و به مسائل فرعی و دست دوم نپردازند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در ادامه به انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: سال آینده سال سرنوشت سازی برای کشور است، زیرا یکی از مهمترین انتخابات کشور در سال ۱۴۰۰ رقم می‌خورد و باید به اصل ۱۱۵ قانون اساسی مراجعه کرد که در آن شرایط نامزد ریاست جمهوری مشخص شده است.

آیت الله جنتی افزود: نامزد انتخابات ریاست جمهوری باید مدیر، مدبر و با تقوا باشد، زیرا کلمه تقوا بسیار مهم است و در حد عدالت و بالاتر از آن است که این موضوع در حیطه اختیارات شورای نگهبان است و باید در این راستا خوب عمل کند.

وی ضمن تبریک پیشاپیش میلاد امیرالمومنین علی (ع)، اظهار کرد: مسئله امروز کشور که مشکلات زیادی را ایجاد کرده است بیماری کروناست که باعث شده است شرایط اقتصادی مردم بدتر شود، اما همین مردم با این شرایط در ۲۲ بهمن سنگ تمام گذاشتند و با ماشین و موتور به طور نمادین این روز را پاس داشتند.

آیت الله جنتی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی، ابراز امیدواری کرد خداوند هرچه زودتر امکان انتقام خون آن شهید عزیز را بدهد و ما به چشم خود آن روز را ببینیم. خدا ترامپ و امریکا و کسانی که در ترور این شهید عزیز نقش داشتند و یک ملت را داغدار کردند، لعنت کند.
وی ادامه داد: آمریکایی‌ها جرات نکردند به حمله ایران به عین الاسد و انهدام پهپاد امریکایی جواب بدهند. ترامپ آبروی امریکا را برد و نشان داد که آن‌ها به هیچ چیز پایبند نیستند، اما امریکا رو به افول و سقوط است و ما رو به صعود هستیم و آینده از آن ماست. قدرت ما ناشی از قدرت خداست و ضعف امریکا بیش از حد تصور ماست. امروز آن‌ها به جان هم افتاده‌اند.

رییس مجلس خبرگان رهبری در ادامه از حجت الاسلام رئیسی رئیس قوه قضاییه کشور تشکر کرد و گفت: اقدامات خوبی در زمان ریاست آقای رئیسی بر قوه قضاییه کشور اتفاق افتاده است که نمونه عینی ان مبارزه واقعی با فساد است.

آیت الله جنتی با تاکید بر اینکه مبارزه با فساد از خواسته‌های مردم است، گفت: مردم گرفتار فساد گردن کلفت‌ها و زوردار‌ها هستند و این مرد کمر بسته و به جنگ فساد می‌رود و قطعا مردم قدردان و حامی اقدامات ایشان و قوه قضائیه هستند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
پرطرفدارترین ها