تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

مثبت شدن تست کرونای ۳۰۰ گیلانی در شبانه روز گذشته

معاون علوم پزشکی گیلان، از مثبت شدن تست کرونای ۳۰۰ نفر در شبانه روز گذشته خبر داد و گفت: مردم باید همچنان پروتکل های بهداشتی به ویژه ماسک زدن و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

کد خبر: ۸۲۰۶۹
۱۱:۱۷ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - دکتر آبتین حیدرزاده با بیان اینکه در مجموع ۴۲۰ بیمار کرونایی در سطح بیمارستان های استان گیلان بستری هستند، اظهار کرد: طی شبانه روز گذشته از ۱۱۰۰ نفر تست کرونا گرفتیم که از این تعداد ۳۰۰ نفر مثبت شدند.

وی از بستری شدن ۷۰ بیمار جدید کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و تصریح کرد: مردم باید همچنان پروتکل های بهداشتی به ویژه ماسک زدن و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه ورود واکسن به کشور به معنی پایان رعایت پروتکل های بهداشتی نیست، عنوان کرد: چه افرادی که واکسینه شده اند و چه افرادی که در انتظار واکسن هستند، نباید فعلا ماسک خود را بردارند.

حیدرزاده، در گفت و گو با خبر شبکه باران، فرایند واکسیناسیون را طولانی دانست که چند ماه طول می کشد و گفت: مردم باید تا پایان کرونا حتما ماسک بزنند تا شاهد گردش ویروس در سطح جامعه نباشیم.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از ماسک هم توسط افراد بیمار و هم افراد سالم، گفت: اگر مجبور به حضور در مکان هایی شدید که تجمع زیاد است، حتما دو ماسک بزنید و سپس تعویض کنید؛ البته ماسک های سه لایه را نباید چند بار استفاده کرد و به صورت روزانه بعد از چهار تا شش ساعت حتما تعویض کنید.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر