تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

تاریخ نهایی سفر نتانیاهو به امارات و بحرین اعلام شد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی بالاخره پس از بارها تعویق قصد دارد اواسط ماه فوریه برنامه اش برای سفر به بحرین و امارات را عملی کند.

کد خبر: ۸۱۰۷۵
۰۹:۴۷ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
دیدارنیوز - روزنامه الحره نوشت، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی احتمالا یک روز را در ابوظبی، یک روز در دبی و روز سوم را در بحرین سپری می کند.

این سفر نتانیاهو با تاخیر انجام می شود.

قرار بود نتانیاهو نوامبر ۲۰۲۰ به این سفر برود اما ویروس کرونا و بحران های سیاسی داخلی او را مجبور کرد بارها سفرش را به تاخیر اندازد.

هدف از این سفر جشن گرفتن توافق عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با بحرین و امارات،  تقویت جایگاه نتانیاهو پیش از انتخابات پارلمانی در اراضی اشغالی که قرار است ماه مارس برگزار شود و نیز متقاعد کردن رهبران عرب برای دور کردن واشنگتن از بازگشت به توافق برجام است.

روز یکشنبه نیز ایتان نائیه، کاردار سفارت رژیم صهیونیستی در امارات برای افتتاح سفارت در این کشور وارد ابوظبی شده بود.

رژیم صهیونیستی سپتامبر ۲۰۲۰ روابط دیپلماتیک خود را با امارات و بحرین با میانجیگری آمریکا رسمی کرد. قطار عادی سازی روابط در ادامه به سودان و مراکش نیز رسید.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور