تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

آمار جهانی همه گیری کرونا/ بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار فوتی تاکنون

آمار جهانیِ مبتلایان به کروناویروس تاکنون به ۱۰۲ میلیون و ۶۳۶ هزار و ۳۲۹ نفر رسیده و مرگ دو میلیون و ۲۱۶ هزار و ۴۲۱ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

کد خبر: ۸۰۹۹۶
۱۱:۰۲ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۹

آمار جهانی همه گیری کرونا/ بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار فوتی تاکنون

 

دیدارنیوز ـ بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون ۷۴ میلیون و ۳۲۹ هزار و ۵۸۶ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۲۶.۵ میلیون مبتلا و بیش از ۴۴۷ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۱۰.۷ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۹.۱ میلیون نفر فراتر رفته است.

همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، مکزیک و هند رکورددارِ شمار قربانیان این بیماری در دنیا هستند.

تعداد جان‌باختگان کووید ۱۹ در انگلیس نیز از ۱۰۴ هزار نفر عبور کرده و این کشور تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در بین کشور‌های اروپایی داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا نیز از ۸۷ هزار نفر عبور کرده و در میان کشور‌های اروپایی در رتبه دوم این جدول قرار دارد.

همچنین فرانسه بیش از ۷۵ هزار، روسیه بیش از ۷۲ هزار و اسپانیا نیز بیش از ۵۸ هزار و ۳۰۰ فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

پس از این کشورها، ایران با بیش از ۵۷ هزار و ۸۰۰، آلمان با بیش از ۵۷ هزار، کلمبیا با بیش از ۵۳ هزار، آرژانتین با بیش از ۴۷ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۴۳ هزار و پرو با بیش از ۴۰ هزار جان‌باخته دیگر کشور‌هایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۲۶ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۱۹۳ مبتلا، ۴۴۷ هزار و ۴۵۹ قربانی

۲. هند: ۱۰ میلیون و ۷۳۴ هزار و ۲۶ مبتلا، ۱۵۴ هزار و ۱۸۴ قربانی

۳. برزیل: ۹ میلیون و ۱۱۹ هزار و ۴۷۷ مبتلا، ۲۲۲ هزار و ۷۷۵ قربانی

۴. روسیه: سه میلیون و ۸۱۳ هزار و ۴۸ مبتلا، ۷۲ هزار و ۱۸۵ قربانی

۵. انگلیس: سه میلیون و ۷۷۲ هزار و ۸۱۳ مبتلا، ۱۰۴ هزار و ۳۷۱ قربانی

۶. فرانسه: سه میلیون و ۱۵۳ هزار و ۴۸۷ مبتلا، ۷۵ هزار و ۶۲۰ قربانی

۷. اسپانیا: دو میلیون و ۸۳۰ هزار و ۴۷۸ مبتلا، ۵۸ هزار و ۳۱۹ قربانی

۸. ایتالیا: دو میلیون و ۵۲۹ هزار و ۷۰ مبتلا، ۸۷ هزار و ۸۵۸ قربانی

۹. ترکیه: دو میلیون و ۴۶۴ هزار و ۳۰ مبتلا، ۲۵ هزار و ۷۳۶ قربانی

۱۰. آلمان: دو میلیون و ۲۰۷ هزار و ۳۹۳ مبتلا، ۵۷ هزار و ۵۲ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر ۱۹ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشور‌های روسیه، انگلیس، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، آلمان، کلمبیا، آرژانتین، مکزیک، لهستان، آفریقای جنوبی، ایران، اوکراین، پرو و اندونزی نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير