تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

روحانی در مراسم افتتاح پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی: سه سال اخیر شبی با خیال آسوده سر بر بالین نگذاشتم

رییس جمهور گفت: خدا را گواه می‌گیرم در این سه سال هیچ شبی نبوده که با خیال آسوده سر بر بالین بگذارم. در این سه سال احساس مسئولیت دوره جنگ تحمیلی را داشتم و احساس می‌کردم که در جنگ تحمیلی هستیم.

کد خبر: ۸۰۹۲۸
۱۳:۳۰ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۹

روحانی در مراسم افتتاح پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی:سه سال اخیر شبی با خیال آسوده سر بر بالین نگذاشتم

 

دیدارنیوز ـ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی امروز (پنجشنبه) در مراسم افتتاح طرح‌های وزارت کشاورزی اظهار کرد: طرح‌های افتتاح شده امروز برای تامین امنیت غذایی و محیط زیست و سلامت اهمیت دارد.

وی همچنین با تبریک فرا رسیدن ایام دهه فجر به ملت ایران و خانواده‌های شهدای انقلاب اسلامی، افزود: باید قدردان مردم عزیز ایران بابت ۱۶ سال مبارزه برای پیروزی انقلاب و ۴۲ سال ایستادگی، صبر، مقاومت و سازندگی کشور باشیم.

رییس جمهور با اشاره به صبر و مقاومت مردم در سه سال اخیر در یک جنگ اقتصادی تحمیلی بی نظیر در تاریخ، خاطرنشان کرد: نظیر این جنگ شاید پیدا نشود یا اندک باشد که این چنین کشور و ملتی را تحت فشار قرار دهند تا در برابر یک جلاد، سر فرو بیاورد، اما ملت ما ایستادگی و مقاومت کرد.

روحانی ادامه داد: خدا را گواه می‌گیرم در این سه سال هیچ شبی نبوده که با خیال آسوده سر بر بالین بگذارم. در این سه سال احساس مسئولیت دوره جنگ تحمیلی را داشتم و احساس می‌کردم که در جنگ تحمیلی هستیم. مردم ایستادگی، صبر و مقاومت کردند و رنج فراوانی دیدند، ولی احساس می‌کنم مردم برای تامین مایحتاج خود دچار رنج هستند و اجناس از قیمت تعادلی خارج شده است. دشمن ما را سه سال در تحریم شدید قرار داده است. منابع مالی ما را در دنیا قفل کرده و اجازه صادرات نفت و میعانات گازی را نمی‌دهد و برای صادرات سایر کالا‌ها هم مشکل درست کرده است. با این حال با وجود همه سختی‌ها در ۱۰ ماه اول امسال واردات ما حدود ۳۰ میلیارد دلار و صادرات غیر نفتی ما بیش از ۲۸ میلیارد دلار بوده است؛ البته این رقم باید بیشتر می‌شد، ولی به خاطر کرونا صادرات ما سخت شد.

وی در ادامه تاکید کرد: ملت ما نه در برابر تحریم، نه در برابر فشار و توطئه و نه در برابر ویروس سر فرود نیاورد و متحد بود و ایستادگی و مقاومت کرد و ان شاءالله این اتحاد و یکپارچگی باقی بماند.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت امنیت غذا در کشور گفت: در دوران کرونا امنیت غذایی را بیشتر لمس کردیم، زیرا کشور‌هایی به دلیل ترس کرونا اجازه صادرات مواد غذایی خود را نمی‌دادند و اگر در گندم خودکفا نبودیم و شرایط برنج، شکر و روغن ما متفاوت از گذشته نبود، مردم رنج بیشتری تحمل می‌کردند. در این هفت سال کار بزرگی در بخش کشاورزی انجام شده است. البته اصل کار با کشاورزان بوده است، ولی در سرمایه گذاری‌های بزرگ دولت باید وارد شود.

روحانی با تشکر از مقام معظم رهبری برای تخصیص هشت میلیارد دلار برای طرح‌های آبی و خاکی گفت: اول دولت از مقام معظم رهبری تقاضای هشت میلیارد دلار کردم و ایشان هم موافقت کردند تا در غرب و شمال غرب کشور طرح‌های آبی و خاکی اجرایی شود. بخشی از تحول این طرح‌ها مربوط به همین هزینه کرد هشت میلیارد دلار است. مردم بدانند در هفت سال گذشته بیش از ۵۲۱ هزار هکتار زمین را تجهیز، احیا و کانال کشی و زهکشی کرده و پمپاژ گذاشتیم و لوله کشی کردیم. ۲۹۵ هزار هکتار در ایلام و خوزستان، ۳۲ هزار هکتار در غرب کشور و ۷۸ هزار هکتار در استان گلستان انجام شد و اگر این زهکشی‌ها نبود سیل شرایط بدتری ایجاد می‌کرد. زیرا این کانال‌ها و زه‌ها موجب انتقال آب از صحرا به دریا شد و از جان و مال مردم محافظت کرد.

وی با بیان اینکه با اجرای این طرح‌ها ثروت کشاورزان را به ۱۰ برابر رساندیم گفت: روستاییان به من گفتند که پس از اجرای این طرح‌ها قیمت زمین شان از ۱۰ میلیون به ۱۲۰ میلیون رسیده است. از سویی تولید محصولات چهار برابر شده است و کشت‌های متنوعی هم به دست آمده است.

روحانی با اشاره به اهمیت حدنگاری برای زمین‌های کشاورزی گفت: مسئولان ثبت در این زمینه اعلام آمادگی کردند. اجرای این طرح بسیار مهم است، زیرا مانع غارت زمین‌های کشاورزی و زمین خواری می‌شود. حدنگاری یکی از راه‌های مبارزه با فساد است که حرکت خوبی در این زمینه شروع شده است. همه زمین‌های کشاورزی باید اسناد مالکیتی بگیرند تا به این اراضی تعرض نشود.

وی با بیان اینکه در افزایش تولید محصولات زراعی، باغی، دام و طیور، آبزیان، جنگل و مراتع اقدامات خوبی شروع شده است، تصریح کرد: زراعت چوب مهم است و درآمد خوبی برای مردم دارد. برای آب و هوا مؤثر بوده و از واردات چوب جلوگیری می‌کند و طرح مهمی برای مقابله با بیابان زایی و ریزگردهاست. در ایام انتخابات مردم خوزستان به من می‌گفتند که ما هوا نداریم، اما هواتو داریم. ما باید برای این مردم خوب و صبور کار کنیم و ریزگرد‌ها را فروبنشانیم. در مناطقی مالش پاشی انجام می‌شود، ولی در مناطقی باید بوته و درخت بکاریم.

روحانی در پایان گفت: من دست۴ میلیون و۳۰۰ هزار کشاورز را می‌بوسم که ما را در محصولات کشاورزی خودکفا کردند. کل دولت پشتیبان کشاورزان است.
 
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور