تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

جلال‌زاده مطرح کرد: جهانگیری، قالیباف و احمدی‌نژاد گزینه‌های مطرح در انتخابات ریاست جمهوری

نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که تمام جریان‌های سیاسی کشور در حال رایزنی و برگزاری جلسات فشرده در سطح ملی و تشکیل ستاد‌های استانی برای انتخابات ریاست جمهوری هستند، گفت: گزینه‌هایی برای حضور در انتخابات مطرح است که از جمله آن‌ها می‌توان به اسحاق جهانگیری و محمدباقر قالیباف اشاره کرد محمود احمدی‌نژاد نیز برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی علاقه‌مند بوده، اما هنوز رفتار انتخاباتی خاصی نداشته است.

کد خبر: ۸۰۸۱۶
۰۹:۴۱ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹

جلال‌زاده مطرح کرد: جهانگیری، قالیباف و احمدی‌نژاد گزینه‌های مطرح در انتخابات ریاست جمهوری

 

دیدارنیوز ـ وحید جلال‌زاده با اشاره به فعالیت جریان‌های سیاسی در انتخابات گفت: سال آینده دو انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌ها را در پیش داریم که تمامی عناصر و کنشگران سیاسی، زیرپوستی مشغول فعالیت هستند، جلسات ملی و منطقه‌ای در حال برگزاری می‌باشد منتها به دلیل خلاء قانون انتخابات آن‌ها نمی‌توانند فعالیت‌هایشان را در ملاءعام انجام دهند.

وی ادامه داد: قانون انتخابات آنقدر محدودیت برای تبلیغات انتخاباتی گذاشته که آن هم باید در مدت زمان محدودی انجام شود لذا در حال حاضر جریانات سیاسی از طریق جلسات غیررسمی وارد فضای انتخابات شده‌اند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: در حال حاضر تمام جریانات سیاسی کشور مشغول رایزنی و تشکیل جلسات در سطح ملی و در تهران و تجهیز ستاد‌ها در استان و یارگیری هستند، اما، چون قانون انتخابات محدودیت دارد آن‌ها نمی‌توانند به صورت رسمی جلسه گذاشته و وارد عرصه شوند. در کشوری به بزرگی ایران زمان محدود یک هفته‌ای تا ۲۰ روز برای تبلیغات بسیار کم است حداقل باید سه ماه به کاندیدا‌ها فرصت داده شود تا آن‌ها بعد از تایید صلاحیت وارد فعالیت‌های انتخاباتی شوند.

جلال‌زاده درباره‌ی فعالیت‌های احزاب و جریانات سیاسی اظهار کرد: همانطور که توضیح دادم تمامی جریانات حال حاضر کشور به صورت غیررسمی برای انتخاب نامزد‌های خود فعالیت می‌کنند و ستاد‌های استانی تشکیل داده‌اند، امیدواریم مردم نیز با توجه به فضای سیاسی و اقتصادی کشور مشارکت بالایی در انتخابات داشته باشند، البته که این به عملکرد مجلس شورای اسلامی و دولت باز می‌گردد به خصوص در روند تصویب بودجه ۱۴۰۰ که مردم امیدوارانه بتوانند در انتخابات شرکت کنند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره گزینه‌های مطرح برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی تصریح کرد: گزینه‌هایی از دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب مطرح هستند، البته برخی آمده‌اند که فقط نامی از خود به جای بگذارند که هر دوره هم شاهد حضورشان بودیم، برخی دیگر نیز به صورت جدی‌تر و با قطعیت وارد شده‌اند که نام برخی از آن‌ها را در رسانه‌ها می‌شنویم.

نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حال حاضر ظریف، جهرمی، جهانگیری و دهقان از گزینه‌های مطرح هستند شنیده‌ام عده‌ای هم علاقه‌مند به حضور معین در انتخابات هستند. شایعه بسیار قوی وجود دارد که آقای قالیباف نیز کاندیدای انتخابات خواهد بود، نیکزاد و امیرحسین قاضی‌زاده نیز فعالیت‌هایشان را شروع کرده‌اند، سعید محمد و رستم قاسمی نیز از دیگر گزینه‌های مطرح نام برده می‌شوند.

وی ادامه داد: طبق اطلاعم آقای احمدی‌نژاد هم علاقه‌ای برای حضور در رقابت‌های انتخاباتی ۱۴۰۰ دارد، اما همچون سایر افراد تحرکاتی برای تشکیل ستاد‌های استانی از طرف ایشان دیده نمی‌شود چند مصاحبه و سخنرانی که پیش از این هم داشتند، لذا رفتار انتخاباتی و تحرک خاصی از طرف آقای احمدی‌نژاد دیده نمی‌شود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربحث ترین ها
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
پرطرفدارترین ها