تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

احیا و اجرای قانون شناسایی مصدومین شیمیایی در سردشت

مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران از احیای قانون شناسایی مصدومین شیمیایی و اجرای آن در شهرستان سردشت خبر داد.

کد خبر: ۸۰۷۲۷
۱۸:۰۰ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹

احیا و اجرای قانون شناسایی مصدومین شیمیایی در سردشت

 

دیدارنیوز ـ به نقل از ایثار، حمیدرضا حبیب‌اللهی با اشاره به دستور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر احیا و اجرای قانون شناسایی مصدومین شیمیایی گفت: احیای این قانون به صورت عام برای تمام مصدومین شیمیایی در نظر گرفته شده است، اما به دلیل حجم بالای مصدومین شیمیایی شهرستان سردشت و روستا‌های اطراف آن به صورت ویژه برای این منطقه به اجرا در آمده است.

وی افزود: در همین راستا تیمی متشکل از مدیرکل درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیرکل پذیرش و امور اداری بنیاد، مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد و معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه دی به سرپرستی این‌جانب به شهرستان سردشت اعزام شد.

مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به برگزاری جلسه این تیم در فرمانداری شهرستان سردشت گفت: این جلسه روز یکشنبه ۵ بهمن‌ماه با حضور فرماندار شهرستان سردشت، نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی، فرمانده سپاه و رییس شورای تأمین شهرستان سردشت برگزار شد و طی آن روند ثبت نام، تشکیل پرونده و معرفی به بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌منظور بررسی مستندات و احراز مصدومین و معرفی جهت تعیین درصد مورد بررسی قرار گرفت.

حبیب‌اللهی افزود: در این جلسه مقرر شد فرمانداری سردشت مسئولیت تیم ثبت‌نام، احصاء و احراز حاضرین مصدوم در واقعه سال ۱۳۶۶ را بر عهده بگیرد و نتیجه را به صورت مکتوب به بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کند تا پس از اخذ سی‌تی‌اسکن ریه و سایر مستندات، تیم پزشکی شامل متخصصین و سایر اعضا به شهرستان سردشت اعزام شوند تا در همان محل نسبت به احراز مصدومین اقدام شود.

وی با تأکید بر اعلام آمادگی تیم تخصصی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: هر زمانی که این فهرست از سوی فرمانداری به ما اعلام شود، در کمتر از یک هفته کاری تیم تخصصی به شهرستان سردشت اعزام می‌شود.

مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به بازدید تیم اعزام‌شده به شهرستان سردشت از درمانگاه رسیدگی به مصدومین شیمیایی این شهرستان، گفت: در این بازدید کمبود‌های این درمانگاه احصا شد و با توجه به همراهی معاون بیمه دی دستورات لازم برای اجرای راهکار‌های عملی جهت رفع این کمبود‌ها صادر شد. خوشبختانه بیش از ۹۵ درصد دارو‌های لازم در داروخانه درمانگاه موجود بود و مقرر شد با مکاتبات لازم با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری شرکت بیمه دی به‌عنوان شرکت بیمه تکمیلی درمان ایثارگران در جهت تأمین سایر دارو‌های مورد نیاز اقدام شود.

حبیب‌اللهی در پایان گفت: مدیرکل مصدومین شیمیایی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این بازدید در خصوص برنامه‌های پایش سلامت، تعیین پروتکل‌های درمانی و رسیدگی فعال به مصدومین شیمیایی توضیحاتی را ارائه داد و مقرر شد گروه‌های درمان و رسیدگی به مصدومین شیمیایی به صورت مستمر به شهرستان سردشت اعزام شوند.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر