تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

سازو کار‌های شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب در راستای افزایش مشارکت در انتخابات است

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب ضمن تاکید بر اینکه ما هیچ‌گاه این را صلاح و درست نمی‌دانیم که مردم در انتخابات شرکت نکنند، چه برنده بشویم و چه نشویم، گفت: ایده و آرزوی ما این است که مشارکت هرچه بیشتر باشد، حتی اگر موفق نشویم.

کد خبر: ۸۰۷۱۷
۱۴:۴۴ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹

 سازو کار‌های شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب در راستای افزایش مشارکت در انتخابات است

 

دیدارنیوز ـ مهدی چمران رئیس سابق شورای شهر تهران با اشاره به طرح برخی مباحث پیرامون تاثیر کاهش حضور مردم در نتیجه انتخابات، اظهار داشت: در انتخابات مجلس یازدهم کمبود حضور وجود داشت و دوستان هم این را پای این زدند که طیف‌های طرفدار ما شرکت نکردند، ولی به طور کلی باید این عدم حضور و شرکت نکردن را بررسی کرد که چرا شرکت نکردند.


وی با تاکید بر این‌که مایوس شدن مردم از این گروه باعث شد که در انتخابات شرکت نکنند، گفت: هم در جبهه متدین و انقلابی‌ها و هم در گروه‌های اصلاح طلب این مسئله بود، ولی خود اصلاح طلبان در انتخابات شرکت کرده و وزن خودشان را نشان دادند، اما گروه‌های مابینی و کسانی که عموماً تردید دارند، کمتر در انتخابات شرکت کردند.

چمران ضمن تاکید بر اینکه ما هیچ گاه این را صلاح و درست نمی‌دانیم که مردم در انتخابات شرکت نکنند، چه برنده بشویم و چه نشویم، تصریح کرد: ایده و آرزوی ما این است که مشارکت هرچه بیشتر باشد، حتی اگر موفق نشویم، و این بحثی هست که همیشه دنبال کرده‌ایم و الان هم ساز و کار‌هایی را که در شورای ائتلاف دنبال می‌کنیم، در این مسیر است که بتوانیم مشارکت عمومی را بیشتر کرده باشیم.

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی با تشریح ساز و کار این شورا برای افزایش حضور مردم در عرصه انتخابات سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: ساز و کاری که افراد جمع باشند و در مجمع رای بگیریم و افراد در نظرسنجی‌ها انتخاب شوند، در این مسیر است که بتوانیم مشارکت عمومی را افزایش دهیم و در مجامع همه خانواده و آشنا دارند و حتی پیش بینی کرده ایم که هر نفر یک گروه ۱۵ نفره درست کند و این گروه‌های ۱۵ نفره خودشان سه نفر منتخب داشته باشند و شورای منتخب را به وجود بیاورد.

وی افزود: این ساز و کار را به این منظور پیش‌بینی می‌کنیم که مشارکت را حداکثری کنیم و عملاً برخلاف آنچه که گفته می‌شود عمل می‌کنیم تا مشارکت افزوده شود.

چمران با تاکید بر اینکه جریان مقابل به دنبال دوقطبی سازی است و کسانی که فکر می‌کنند در این دوره گروه‌های اصلاح طلب رای نمی‌آورند دچار یک توهم هستند، اظهار داشت: چنین چیزی درست نیست و ممکن است که با همین دو قطبی سازی‌ها و کمک‌های تبلیغاتی که از کشور‌های دیگر می‌شود و در دوره ریاست جمهوری قبلی هم بوق‌های تبلیغاتی خارج به کمک تشدید دوقطبی سازی‌ها آمد، به موفقیتی دست پیدا کنند.

عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی با بیان اینکه هر روز برای ایجاد دو قطبی‌سازی یک چیز را مطرح می‌کنند، اظهار داشت: چند روز پیش بحث واکسن را مطرح کردند در حالی که کسی نگفته بود که واکسن نزنید و فقط گفته بودند که از پول ملت واکسنی نخرید که مشکوک است و در آمریکا و اروپا تعداد زیادی تلفات داشته است. ولی این دو قطبی را ساختند و بعد مشخص شد که آن واکسن‌ها قابل اعتماد نیستند.

وی با اشاره به اینکه دوقطبی‌سازی‌های مذاکره و جنگ و فیلتر کردن و نکردن فضای مجازی دستاویز‌هایی است که وجود دارد، گفت: بزرگنمایی هم در این زمینه‌ها صورت می‌پذیرد و یک دو قطبی به وجود می‌آید که ممکن است برایشان جواب هم بدهد.
 
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی