تیتر امروز

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم

این صد و چهاردهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حکم شلاق سعید مرتضوی رد شد

سعید مرتضوی مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی در بخش دوم پرونده تخلفات این سازمان در شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت به ریاست قاضی حیدری، به اتهام تصرف غیرقانونی و اهمال در انجام وظیفه به ترتیب به تحمل 70 و 65 ضربه شلاق محکوم شده بود. شعبه ۶۸ دادگاه تجدیدنظر استان تهران سعید مرتضوی را از محکومیت به ۶۵ ضربه شلاق به اتهام اهمال در انجام وظیفه، تبرئه کرد.

کد خبر: ۸۰۷
۱۶:۰۳ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سعید مرتضوی مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی در بخش دوم پرونده تخلفات این سازمان در شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت به ریاست قاضی حیدری، به اتهام تصرف غیرقانونی و اهمال در انجام وظیفه به ترتیب به تحمل 70 و 65 ضربه شلاق محکوم شده بود.

با اعتراض مرتضوی به حکم صادره، پرونده در شعبه 68 دادگاه تجدیدنظر مورد بررسی قرار گرفت که نهایتاً دادگاه محکومیت مرتضوی به تحمل 70 ضربه شلاق بابت تصرف غیرقانونی را تایید کرد اما محکومیت به 65 ضربه شلاق به اتهام اهمال در انجام وظیفه را نپذیرفت و مرتضوی را از این اتهام تبرئه کرد.

مرتضوی همچنین در شعبه بدوی از شکایت عباس پالیزدار و پیمان حاج محمود عطار به اتهام افترا تبرئه شده بود که دادگاه تجدیدنظر این حکم را تایید کرد.

دادستان پیشین تهران همچنین شکایتی تحت عنوان ورود غیرمجاز به منزل یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشت که در دادگاه بدوی بابت این اتهام به تحمل 6 ماه حبس محکوم شد و این حکم در دادگاه تجدیدنظر مورد تایید قرار گرفت.

سعید مرتضوی در بخش پرونده تامین اجتماعی نیز در شعبه نهم دادگاه کیفری یک از بابت تصدی غیرقانونی پست سرپرستی تأمین اجتماعی به 6 ماه حبس تعلیقی، از بابت تحصیل مال نامشروع به 6 ماه حبس تعزیری و بابت حقوق دریافتی ایام سرپرستی که مبلغی حدود 46 میلیون تومان بود، به رد مال محکوم شد اما چندی پیش شعبه 22 دادگاه تجدیدنظر استان تهران، مرتضوی را از اتهام تحصیل مال نامشروع و تصدی غیرقانونی پست سرپرستی تأمین اجتماعی تبرئه کرده است.

بنابراین مرتضوی جمعاً در پرونده تامین اجتماعی که با جار و جنجال‌های رسانه‌های هم همراه بود، فقط به 70 ضربه شلاق بابت تصرف غیرقانونی محکوم و از سایر اتهامات تبرئه شد.

مرتضوی همچنین در پرونده شکایت اولیاء دم یکی از جان‌باختگان حادثه بازداشتگاه کهریزک به اتهام معاونت در قتل به تحمل دو سال حبس تعزیری محکوم شد که در همین راستا، هفته گذشته در ویلایی در شمال کشور دستگیر و به اوین منتقل شد.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور