تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

احتمال افشاگری تند محمود احمدی‌نژاد علیه شورای نگهبان در صورت رد صلاحیت

محمود احمدی‌نژاد گفت: امروز مسائل مهمتری در منطقه و کشور ما جریان دارد که من وقتم را به آنها اختصاص داده ام و البته هر وقت لازم شد در باره انتخابات هم نظر خودم را مطرح خواهم کرد.

کد خبر: ۷۸۹۴۴
۱۳:۱۱ - ۰۹ دی ۱۳۹۹
احتمال افشاگری تند محمود احمدی‌نژاد علیه شورای نگهبان در صورت رد صلاحیت
 
دیدارنیوز - محمود احمدی‌نژاد در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی الشرق به موضوعاتی درباره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و حضورش در این انتخابات پرداخته است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چرا حاضر به گفتگو درباره حضورش در انتخابات 1400 نیست، گفت: من فکر می کنم که در باره هر موضوعی باید در زمان خودش صحبت شود. امروز مسائل مهمتری در منطقه و کشور ما جریان دارد که من وقتم را به آنها اختصاص داده ام. مسائل ملت ایران و عموم مسائل منطقه برای بنده اولویت دارد و تمرکز بنده نیز بر این گونه مسائل است و البته هر وقت لازم شد در باره انتخابات هم نظر خودم را مطرح خواهم کرد.
 

احمدی نژاد درباره ردصلاحیت شدنش از سوی شورای نگهبان تاکید کرده است: در باره این موضوع هم باید در وقت خودش صحبت کرد و در سئوال اول پاسخ آن را دادم.

رئیس جمهور سابق کشورمان در پاسخ به این سوال که «به فرض اینکه شما کاندیدا شدید و در انتخابات به پیروزی رسیدید، در آن صورت ما در سیاست خارجی ایران چه تغییری را شاهد خواهیم بود؟» گفت: فارغ از انتخابات، بنده همیشه دیدگاهم را در باره سیاست خارجی و تحولات بین المللی اعلام کرده ام و معتقدم که تحت هر شرایطی باید آن اصول را پیگیری کنیم زیرا در سایه آن بسیاری از مسائل و مشکلات منطقه ای و جهانی حل و فصل خواهد شد. بر این باورم که بین همه کشورها و ملت ها اصل بر رابطه بر اساس عدالت و احترام و دوستی است. عدالت، دوستی، احترام، رفاه و امنیت باید برای همه وجود داشته باشد.

وی گفت: جهان در حال تغییرات صریحی است. دوره جناح بازی های سیاسی به پایان رسیده است. اینکه چندتا گروه تشکیل شوند و برای قدرت با یکدیگر رقابت کنند و ملت ها سوخت موتور این جناحهای قدرت باشند. اینکه یک عده قلیلی در دنیا تصمیم بگیرند و برای ملت ها تصمیم بگیرند. این دوره و دوره سلطه گری و داروینیسم سیاسی به پایان رسیده و فصل اعمال اراده ملت ها آغاز شده است. برای اینکه ما بتوانیم دنیای بهتری سرشار از امنیت و رفاه بسازیم و از آزادی و عدالت و احترام برخوردار باشیم، همه ملت ها و انسانها باید در این تلاش مشترک، مشارکت داشته باشند. هیچ فرد یا گروهی نباید خودش را برتر از دیگران بداند. من معتقدم که مسابقه ویرانگر تسلیحاتی باید کنار گذاشته شود و از بین برود و ادبیات تهدید و سلطه گری پایان یابد. دوستی و محبت و احترام باید جایگزین دشمنی و خودخواهی و برتری جویی شود.

وی در پاسخ به این سوال که گفته می شود که اگر شما رد صلاحیت شوید، قصد دارید اسراری را افشا کنید، آیا چنین چیزی درست است؟، گفت:در خصوص انتخابات ان شاالله در وقتش صحبت خواهم کرد.
 
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی