تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد: خطر موج جدید شیوع کرونا در آغاز ۲۰۲۱

سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه درباره احتمال گسترش موج جدید بیماری کووید-۱۹ در هفته های ابتدایی سال جدید میلادی (۲۰۲۱) هشدار داد.

کد خبر: ۷۸۰۴۲
۱۶:۱۹ - ۲۶ آذر ۱۳۹۹

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد: خطر موج جدید شیوع کرونا در آغاز ۲۰۲۱

 

دیدارنیوز ـ با نزدیک شدن به تعطیلات کریسمس و سال نوی میلادی، دفتر اروپایی سازمان جهانی بهداشت ضمن هشدار درباره «خطر بالای» شیوع موج جدید بیماری کووید-۱۹ در هفته ها و ماه های ابتدایی سال ۲۰۲۱ در اروپا، به شهروندان اروپایی توصیه کرد تا در دوران تعطیلات در اجتماعات و میهمانی های خانوادگی از ماسک استفاده کرده و فاصله فیزیکی را رعایت نمایند.

به گزارش تارنمای این نهاد بهداشتی بین المللی، با وجود پیشرفت ناچیز کشورها در مهار بیماری اما قدرت سرایت ویروس در منطقه اروپا همچنان گسترده و شدید است. به این ترتیب جلوگیری از خطر بالای شیوع دوباره بیماری در هفته های ابتدایی سال ۲۰۲۱، همکاری و تعهد همگان را می‌طلبد. به بیان دقیق تر، تصمیمات فردی در این تعطیلات زمستانی بر همه جامعه تاثیرگذار خواهد بود.

سازمان جهانی بهداشت با اشاره به فعالیت پرطرفدار اسکی به عنوان یکی از حوزه های کلیدی اقتصادی اروپا که در ماه های اخیر محل اختلاف برخی کشورهای قاره سبز بر سر مسئله تعطیلی پیست های این ورزش زمستانی بوده است، نوشت: در تعطیلات آینده، اسکی به خودی خود باعث گسترش کووید-۱۹ نمی‌شود اما از کشورها خواست تا به دقت فعالیت های فصلی را در جهت جلوگیری از ازدحام افراد به ویژه در محیط های بسته بررسی نمایند.

بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، مقامات اروپایی می بایست با ارزیابی دقیق اجتماعات در دوران تعطیلات پیش رو اعم از ورزشی، تفریحی یا مذهبی، در صدد اتخاذ تدابیری همچون به تعویق انداختن، لغو اجتماعات گسترده و یا اعمال محدودیت ها بر آیند.

براساس آخرین اطلاعات تارنمای آماری «ووردو میترز» تا امروز ۱۶ دسامبر ۲۰۲۰ میلادی (۲۶ آذر ماه ۱۳۹۹) روسیه، فرانسه، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا به ترتیب با ثبت بیش از دو میلیون و ۷۳۴ هزار، دو میلیون و ۳۹۱ هزار، یک میلیون و ۸۸۸ هزار، یک میلیون و ۸۷۰ هزار و یک میلیون و ۷۷۱ هزار مورد ابتلا، پنج کشور نخست اروپایی به لحاظ شمار مبتلایان ویروس کرونا قرار دارند.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد