تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

جزئیات طرح مجلس برای رایگان شدن اینترنت دانش آموزان، معلمان و مدارس

جزئیات طرح مجلس شورای اسلامی برای رایگان شدن اینترنت دانش آموزان، معلمان و مدارس را منتشر شد.

کد خبر: ۷۷۸۴۶
۱۵:۱۳ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ طرح دوفوریتی رایگان شدن اینترنت برای دانش آموزان، معلمان و مدارس با امضای ۳۵ نفر از نمایندگان، تقدیم هیات رئیسه شده است.

مقدمه (دلایل توجیهی):

براساس اصل سوم (بند ۳) و اصل سی ام قانون اساسی دولت موظف است وسایل آموزش و پرورش را بصورت رایگان برای دانش آموزان فراهم کند به استناد ماده ۶۹ قانون برنامه ششم و بند ج تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ جهت فراهم کردن آموزش مجازی خصوصا در بحران کرونا، طرح دو فوریتی را ارائه می‌دهیم.

ماده واحده:

دولت (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات) موظف است در طول سال تحصیلی ۱۳۹۹ - ۱۴۰۰ استفاده دانش آموزان، معلمان و مدارس از شبکه آموزش (شاد) بصورت رایگان در اختیار قرار دهد، ضمنا نرم افزار‌های پشتیبان جهت سرعت استفاده خدمات اینترنتی در اختیار قرار گیرد.

تبصره: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است با توجه به منابع بودجه سال ۱۳۹۹، حداکثر تا پایان مهرماه سال ۱۳۹۹ تعداد یک میلیون دستگاه تبلت دانش آموزی بصورت رایگان توسط واحد‌های آموزشی به دانش آموزان تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی و مناطق محروم و حاشیه شهر‌ها قرار دهد.
 
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد