تیتر امروز

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد
در گفت‌وگوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد

سفیر پیشین کشورمان در فرانسه در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که؛ ایران بعد از جنگ دوازده روزه و جمع‌بندی که از آن داشت، یک فرصت چندماهه دیپلماتیک را از دست داد و این فرصت به این شکل بود...
علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.

قیمت مرغ در میادین؛ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان/ تحویل گوشت مرغ بر اساس درصد نهاده دریافتی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: ستاد تنظیم بازاراز مهرماه امسال ساز و کار مشخصی برای تحویل مرغ مرغداران مشخص کرد.

کد خبر: ۷۷۳۲۰
۱۰:۵۳ - ۱۷ آذر ۱۳۹۹

قیمت مرغ در میادین؛ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان/ تحویل گوشت مرغ بر اساس درصد نهاده دریافتی

 

دیدارنیوز ـ به گزارش وزارت صمت، یداله صادقی با بیان این مطلب، افزود: تا مهر امسال ساز و کاری برای تحویل مرغ مرغداران مشخص نبود، اما از این تاریخ ستاد تنظیم بازار کشور ابلاغ کرد مرغدارانی که از وزارت جهاد کشاورزی نهاده دریافت کرده اند بر اساس درصد نهاده باید گوشت مرغ تحویل دهند.

وی اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی تهران فهرست ۵۲ واحد مرغداری را در اختیار ما قرار داد تا در ازای درصد نهاده تحویل گرفته شده، مرغ به قیمت مصوب در اختیار شبکه توزیع قرار دهند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران بیان کرد: شبکه توزیع؛ سازمان میادین میوه و تره بار هستند و مرغداران مکلف هستند مرغ خود را به نمایندگان کشتارگاه‌ها که در میدان بهمن مستقر هستند تحویل دهند.

صادقی گفت: از ۱۳ آبان برای تولید و توزیع گوشت مرغ، مسئولیت‌ها بین وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی تقسیم شده و وزارت جهاد کشاورزی مسئول تولید و عرضه در میادین میوه و تره بار است و پیش از ۱۳ آبان تخلفاتی وجود داشته که به تعزیرات معرفی شده است.

وی تصریح کرد: از ۵۲ مرغداری که وزارت جهاد کشاورزی به ما معرفی کرده است، تا کنون ۴۵ مرغداری اطلاعاتی به ما نداده اند.

رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان تهران گفت افزود: سازمان میادین میوه و تره بار مکلف شده است مرغ را از مرغداران تحویل بگیرد، اما این سازمان می‌گوید زمانی که به مرغدار مراجعه می‌کنیم، مرغدار مرغ را تحویل نمی‌دهد.

صادقی گفت: مرغدار باید مرغ زنده را با قیمت ۱۴ هزار و ۱۰۰ تومان به کشتارگاه بفروشد و کشتارگاه پس از کشتار، گوشت مرغ را در اختیار غرفه‌های سازمان میادین یا اعضای صنف مرغ فروشان قرار می‌دهند تا با قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان بفروشند.

رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان تهران افزود: همه حواله‌های دریافت گوشت مرغ زیر نظر بازرسان ما صادر می‌شود و مرغ فروش‌ها گوشت مرغ را بر این اساس تحویل می‌گیرند و توزیع می‌کنند و روندی غیر از این وجود ندارد.

صادقی گفت: از گیلان، مازندران و سمنان به ما مرغ می‌دهند، اما مرغداری‌های استان تهران به ما مرغ نمی‌دهند.

وی افزود: اگر ۱۲۰۰ تن گوشت مرغ گرم به عمده فروشی‌ها در تهران تحویل داده شود، مرغ با قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان دست مردم می‌رسد.
 
منبع: ایلنا
برچسب ها: قیمت مرغ
ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر

سیدعلی مجتهدزاده: شاهد شکل‌گیری صف‌های طولانی در مقابل دادگاه‌های انقلاب و خانواده‌های نگران هستیم/ وکلای مورد اعتماد قوه قضائیه، فضا را در این شرایط مهیا دیده و درخواست‌های مالی هنگفت به عنوان حق‌الوکاله از مردم دارند/ توصیه من به خانواده‌ها این است که به هیچ عنوان از وکلای تبصره ماده ۴۸ استفاده نکنند/ توقیف روزنامه «هم‌میهن» به این معناست که برخی تحمل شنیدن صدای مستقل را ندارند

امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
پرطرفدارترین ها