تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

ممانعت پلیس از برگزاری حرکت خودرویی «پایان مذاکره» در قم

یک حرکت خوردویی در قم که در فراخوان‌های اصلی با عنوان بزرگداشت شهید محسن فخری زاده و در برخی دیگر نیز با عنوان سیاسی "پایان مذاکره" اعلام شده بود، بدلیل شرایط قرمز کرونایی و ممنوعیت هر گونه تجمع در قم، با ممانعت نیروی انتظامی روبرو شد و به انجام نرسید.

کد خبر: ۷۶۸۷۹
۰۸:۴۷ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹
ممانعت پلیس از برگزاری حرکت خودرویی «پایان مذاکره» در قم
 
دیدارنیوز - یک حرکت خوردویی در قم که در فراخوان‌های اصلی با عنوان بزرگداشت شهید محسن فخری زاده و در برخی دیگر نیز با عنوان سیاسی "پایان مذاکره" اعلام شده بود، بدلیل شرایط قرمز کرونایی و ممنوعیت هر گونه تجمع در قم، با ممانعت نیروی انتظامی روبرو شد و به انجام نرسید.

پیگیری‌ها نشان می دهد عصر امروز جنبش خودرویی مردم قم که قرار بود در محکومیت ترور دانشمند شهید فخری‌زاده برگزار شود، بدلیل شرایط کرونایی با ممانعت پلیس مواجه شد.

گفته شده که پلیس بدلیل برگزاری هر گونه اجتماع در قم بدلیل شرایط قرمز کرونایی، مانع انجام این مراسم شد و به همین منظور مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) که قرار بود این حرکت در آن انجام شود را مسدود کرد.

این حرکت که با فراخوان هایی از روز گذشته در فضای مجازی، آغاز شده بود، امروز عصر پس از تجمع چندین خودرو در ابتدای بلوار پیامبر اعظم(ص)، بدلیل بسته بودن مسیر، نتوانست ادامه پیدا کند.

متولیان راهپیمایی خودرویی در قم طبق اطلاعیه قبلی قرار بود مسیر ۷ کیلومتر بلوار پیامبر اعظم(ص) را توسط خودروهای خود راهپیمایی نمایند.

به گفته حاضران، خودروهای حاضر در این حرکت با پرچم‌های ایران و پلاکاردهایی از تصاویر شهدای هسته‌ای و شهید فخری‌زاده قرار بود این اقدام را برغم شرایط کرونایی و محدودیت های دو هفته ای ستاد ملی مبارزه با این ویروس برگزار کنند.

گفته می‌شود پس از پراکنده شدن خودروها توسط پلیس، تعداد معدودی از خودروها در حوالی تقاطع بلوار بسیج تجمع کردند که این حرکت تا پیش از نماز مغرب و عشا به پایان رسید.

پیگیری های مستمر خبرنگار ایرنا از پلیس قم نسبت به اطلاع دقیق از چند و چون و جزییات دقیق این رخداد، تا لحظه انتشار خبر به نتیجه نرسید.

تروریست‌های بیگانه عصر جمعه- هفتم آذرماه- با کمین در مسیر خودروی حامل شهید دکتر محسن فخری‌زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند، در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، دانشمند هسته‌ای کشورمان را به شهادت رساندند.

به گفته وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جریان این حمله تروریستی ابتدا خودرو حامل ایشان مورد حمله واقع و بعد یک خودرو نیسان در ۱۵ متری وی منفجر شد. در اثر این تیراندازی‌ و انفجار، این دانشمند برجسته به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد ولی با توجه به شدت جراحات وارده در بیمارستان به شهادت رسید.
 
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
سبحان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
0
0
سلام
اینطور نیست ماشینا تا آخر بولوار رفتن چون پلیس راه رو باز کرد.
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير
امروز سه‌شنبه ۲۴ تير