تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

امکان درخواست حذف ترم برای دانشجویانی که تعطیلی‌های کرونایی موجب تاخیر در پیشبرد رساله‌شان شده‌است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی بیان کرد: دانشجویانی که پروژه، رساله یا پایان نامه آن‌ها با تایید استاد راهنما و گروه آموزشی به تاخیر خواهد افتاد، می‌توانند درخواست حذف نیمسال بدون احتساب در سنوات را داشته باشند.

کد خبر: ۷۶۴۸۱
۱۰:۱۵ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹

امکان درخواست حذف ترم برای دانشجویانی که تعطیلی‌های کرونایی موجب تاخیر در پیشبرد رساله‌شان شده‌است.

 

دیدارنیوز ـ «محمدرضا آهنچیان» مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی درباره برنامه وزارت علوم و سایر دانشگاه‌های کشور در ایام تعطیلی توضیح داد: به دلیل اینکه قرنطینه دو هفته‌ای منحصر به شهر تهران نیست، بنابراین این سوال شامل همه دانشگاه‌ها است، اما فارغ از این بازه دو هفته‌ای، دانشگاه‌های کشور ضمن پیروی از سیاست‌ها و بخشنامه‌های ستادی وزارت علوم الگوی ویژه خود را بر اساس پروتکل‌های بهداشتی و اطلاعیه‌های ستاد مقابله تنظیم می‌کنند.

وی در توضیح سیاست تبیین شده وزارت علوم برای دوران قرنطینه گفت: سیاست وزارت علوم، بر اساس این واقعیت تنظیم شده است که وضعیت اضطرار در شهر‌ها و استان‌های کشور با یکدیگر یکسان نیست، در نتیجه دانشگاه‌ها الگوی نحوه مواجهه خود با شرایط قرنطینه دو هفته‌ای را بر اساس اینکه در کدام منطقه جغرافیایی قرار گرفته‌اند، در نظر می‌گیرند.

آهنچیان در پاسخ به این سوال که با توجه به پیش بینی‌های تعطیلی دو هفته‌ای تهران، وضعیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی که برای ارائه رساله و مقاله نیازمند آزمایشگاه و کارگاه هستند، چه خواهد شد؟ گفت: واقعیت این است که هیچ جایگزینی برای سلامتی جامعه دانشگاهی و دانشجویان وجود ندارد. تغییر در برنامه درسی مصوب در زمان کوتاه ممکن نیست، اما برنامه می‌تواند به صورت‌های مختلف به اجرا درآید که با تدبیر معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها انجام آن امکان‌پذیر است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی درباره استفاده از شبیه‌ساز‌ها برای دروس عملی بیان کرد: به تعبیر دیگر بر اساس بررسی‌های علمی توسط گروه آموزشی، برای یافتن جایگزین دروس عملی از طریق شبیه‌ساز‌ها و استفاده از تجربه‌های موفق جهانی، با تصمیم شورای آموزشی دانشگاه‌ها، راه‌های جایگزین برای برخی دروس عملی تعیین خواهد شد. دانشجویانی که پروژه یا رساله و پایان نامه آن‌ها با تایید استاد راهنما و گروه آموزشی به تاخیر خواهد افتاد نیز می‌توانند درخواست حذف نیمسال بدون احتساب در سنوات داشته باشند که دانشگاه‌ها پس از بررسی درخواست و اطمینان از اثرپذیری فرایند تحصیل دانشجو از وضعیت فوق العاده با آن موافقت خواهند کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در این مدت قرنطینه، دانشگاهی حق دارد، اساتید یا دانشجویان خود را ملزم به حضور در دانشگاه کند؟ گفت: استادان به اندازه مدیران نگران سلامتی دانشجویان خود هستند. طبیعتا همه با همگرایی و عزم ملی باید برای پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری متحد باشیم.

آهنچیان تاکید کرد: به دلیل اضطرار در این خصوص، چنانچه دانشجویی با درخواست استاد خود برای حضور در دانشگاه رو به رو شود و به دلیل منطقی نگران سلامتی خود باشد، می‌تواند برای حل مسئله از معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه خود درخواست مداخله کند. ضمن اینکه در حد اطلاع دانشگاه‌های کشور، در مناطق قرمز، در بازه زمانی اعلام شده برای قرنطینه، خیلی نقاط تصمیم به تعطیلی کامل گرفته‌اند و خدمات خود را از طریق دورکاری ارایه می‌دهند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در شورای عالی انقلاب فرهنگی طرحی به عنوان سامانه یکپارچه آموزشی مطرح شده است که تمام جمعیت دانش آموز، دانشجو، معلم و اساتید را پوشش می‌دهد، آیا از نظر شما اعمال چنین سامانه‌ای با وجود بستر اینترنتی نامناسب و ضعیف در کشور، محقق خواهد شد و اجرای این طرح نیازمند چه اقداماتی است؟ توضیح داد: موضوع تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی در تراز سیاست‌گذاری و ملی است و از آنجا که ریاست شورا با ریاست جمهوری است، مصوبات آن برای وزارت علوم و بر حسب مورد همه دستگاه‌ها و وزارتخانه ها، لازم الاجرا است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی در پایان اظهار داشت: اگر چنین قانونی تصویب شود آن گاه دستگاه یا دستگاه‌های مجری مکلف خواهند بود که شرایط اجرایی آن را بررسی و پس از اطمینان از امکان‌پذیری اجرای آن دست به اقدام بزنند و بر اساس این منطق، جای نگرانی وجود ندارد.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير