تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...

سیاست‌ها و راهبرد‌های وزارت بهداشت در مقابله با کرونا

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سیاست‌ها و راهبرد‌های مقابله (پیشگیری و درمان) کووید۱۹ را اعلام کرد.

کد خبر: ۷۶۱۵۰
۱۲:۵۲ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹

سیاست‌ها و راهبرد‌های وزارت بهداشت در مقابله با کرونا

 

دیدارنیوز ـ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مهمترین سیاست خود را برای مدیریت و مقابله با کرونا در چهار محور اعلام کرد که شامل ارائه مراقبت‌ها و خدمات ضروری بهداشتی به صورت حضوری و غیرحضوری، شناسایی زودهنگام بیماری و پاسخ سریع، قرنطینه خانگی و مراقبت از گروه‌های در معرض آسیب و مشارکت در درمان سرپایی مبتلایان به کووید۱۹ است.

راهبرد‌های مقابله با کرونا نیز در هفت محور مختلف شامل تشدید نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی و اعمال قانون، تست گسترده هدفمند و هوشمند، قرنطینه و رهگیری هوشمند، قرنطینه و رهگیری هوشمند، حفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر، ایجاد محدودیت‌های هوشمند و هدفمند و تقویت فرایند درمان سرپایی و کاهش حداکثری موارد بستری معرفی شده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت در راهبرد تشدید نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی و اعمال قانون، اقدامات مختلفی از جمله نظارت مردمی از طریق ثبت تخلفات بهداشتی با استفاده از بارکد اصناف، نظارت وزارت بهداشت به صورت مستقل و بر اساس گزارش مردمی و نظارت سایر دستگاه‌های مسئول دنبال می‌شود.

در راهبرد دوم با عنوان تست گسترده، هدفمند و هوشمند نیز اقدامات مختلفی شامل تست بسیار گسترده با تامین کیت مورد نیاز، تبیین اهمیت انجام تست، اولویت‌گذاری هوشمند تست بر اساس احتمال تماس با بیماران، علایم و نرخ شیوع بیماری در شهرستان، افزایش آزمایشگاه‌های انجام دهنده تست، برقراری ارتباط برخط بین پرونده الکترونیک سلامت و آزمایشگاه‌های مجری برنامه و اعلام نتیجه تست از طریق پیامک یا اپلیکیشن ماسک بلافاصله پس از ثبت آن در آزمایشگاه پیگیری می‌شود.

وزارت بهداشت برای اجرای راهبرد قرنطینه و رهگیری هوشمند، جداسازی بیماران در خانه/ بیمارستان/ نقاهتگاه، ردیابی بیماران و افراد دارای تست مثبت، محدود سازی مسافرت بین شهری بیماران با اولویت جلوگیری از پرواز، محدودسازی مسافرت درون شهری بیماران با اولویت تاکسی‌های اینترنتی و جلوگیری از ورود بیماران به ساختمان‌های دولتی، عمومی، بانک‌ها و فروشگاه‌های بزرگ با استفاده از بارکد اپلکیشن ماسک یا کد ملی را به عنوان اقدامات اجرایی اعلام کرده است.

بر این اساس، برای اجرای راهبرد چهارم با عنوان آموزش، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی، قرنطینه و رهگیری هوشمند، آموزش فاصله گذاری اجتماعی، فرهنگ سازی برای بهره گیری از خدمات سلامت، آموزش و اطلاع رسانی برای مراجعه و حضور در مکان‌های مختلف بیرون از خانه، آموزش زندگی با ویروس کرونا، اطلاع رسانی فعالیت‌ها و مکان‌های استقرار مراکز منتخب، فرهنگ سازی برای استفاده از خدمات مراکز منتخب در گام نخست و فرهنگ سازی مشارکت فعال در غربالگری دنبال می‌شود.

راهبرد پنجم وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا، حفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر اعلام شده و مراقبت و حمایت از سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای، تامین واکسن آنفلوآنزا، تامین دارو‌های مورد نیاز بیماران با بیماری زمینه ای، انجام تست در منزل (در صورت نیاز) و تامین خدمات مورد نیاز سلامت در خانه به عنوان اقدامات اجرایی برای پیشبرد این راهبرد معرفی شده است.

وزارت بهداشت برای اجرای راهبرد ششم خود با عنوان ایجاد محدودیت‌های هوشمند و هدفمند، اقدامات اجرایی خود را شناسایی شهرستان‌های فوق پرخطر و اعمال حداکثر محدودیت‌ها، شناسایی و دسته بندی به روز شهرستان‌های با احتمال بالای انتقال بیماری - سفید، زرد، نارنجی و قرمز، برنامه ریزی دقیق برای اعمال محدودیت‌های هوشمند در تعطیلات، تاکید بر اعمال محدودیت‌ها براساس طبقه بندی میزان خطر مناطق و تعطیلی فعالیت‌های شغلی با احتمال افزایش انتقال بیماری - گروه‌های ۳ و ۴ شغلی اعلام کرده است.

هفتمین راهبرد وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا نیز بر اساس اعلام این وزارتخانه، تقویت فرایند درمان سرپایی و کاهش حداکثری موارد بستری اعلام شده و بهره گیری از مراکز خدمات منتخب، تقویت مراکز منتخب، تامین همیشگی دارو در مراکز منتخب، پیگیری دو هفته‌ای افراد مبتلا و دارای تست مثبت، تشویق به اکسیژن درمانی صرف در خانه و جلب مشارکت برای تقویت زیرساخت‌های اکسیژن درمانی در خانه به عنوان اقدامات اجرایی این راهبرد معرفی شده است.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی