تیتر امروز

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...

رئیس سابق سیا: روز‌های آینده برای آمریکا بسیار خطرناک است

"جان برنان" رییس پیشین آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) درتازه‌ترین اظهار نظر درمورد تصمیم گیری‌های دونالد ترامپ گفت: ۶۰ روز آینده با حضور ترامپ در کاخ سفید، روز‌های بسیار خطرناکی است.

کد خبر: ۷۵۹۵۰
۱۱:۱۸ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹

رئیس سابق سیا: روز‌های آینده برای آمریکا بسیار خطرناک است

 

دیدارنیوز ـ برنان در واکنش به اخراج «کریس کربز» مدیر آژانس امنیت سایبری از سوی دونالد ترامپ به شبکه خبری سی ان ان گفت: ترامپ فردی را که کاملا دراین حوزه احاطه داشت را اخراج کرد، کربز فردی بود که توانست انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را ایمن سازد، ترامپ هیچگونه اطلاعی از فن آوری‌های نوین و حملات سایبری ندارد.

ترامپ همچنان قصد ربودن انتخابات از بایدن را دارد
برنان که در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما ریاست سیا را عهده دار بود در ادامه به این موضوع گفت: ترامپ همچنان قصد ربودن نتیجه انتخابات از جو بایدن را دارد، هر فردی که در مخالفت با وی باشد و هرگونه سخنی که بر وفق خواسته او نباشد را محکوم می‌کند، درنتیجه کریس کربز را هدف چنین انتقامجویی قرار داد؛ کربز را بنابر ادعا‌های بی اساس درمورد نتیجه انخابات اخراج کرد.

۶۰ روز آینده بسیار خطرناک است
رئیس سابق سیا افزود: از نقطه نظر امنیت ملی، در ۶۰ روز آینده، روز‌های بسیار بسیار خطرناکی خواهند بود، چراکه ترامپ اگر احساس ضدیت و دشمنی با فردی داشته باشد با او برخورد می‌کند.

آمریکایی‌ها باید جمهوریخواهان را محکوم کنند
برنان در ادامه گفت: در واقع فضاحتی که در اینجا وجود دارد، باز می‌گردد به تمامی جمهوریخواهان کنگره که تلاش نمی‌کنند صدای خود را علیه اقدامات ترامپ بلند کنند، درحقیقت باید گفت که مردم آمریکا باید آنان را محکوم کنند.

ترامپ بامداد چهارشنبه (امروز) در پیامی توئیتری نوشت: اظهارات اخیر کریس کربز درباره امنیت انتخابات ۲۰۲۰ بسیار مبهم است؛ زیرا تقلب و تخلفات گسترده‌ای رخ داد از جمله اینکه مرده‌ها رأی دادند، ناظران انتخاباتی اجازه نیافتند به محل‌های رأی گیری بروند، نقص فنی در ماشین‌های رأی گیری وجود داشت که آرا را از ترامپ به بایدن تغییر دادند، رأی گیری دیرهنگام و بسیاری چیز‌های دیگر.

وی در توئیت دیگری افزود: از این رو، دوره تصدی کریس کربز به عنوان مدیر آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت‌ها فوراً تمام می‌شود.

آژانس امنیت سایبری پنجشنبه گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که انتخابات ۲۰۲۰ «امن‌ترین انتخابات تاریخ آمریکا» بوده و ادعا‌ها در مورد تخلف در این رأی گیری را رد کرده بود.

به نوشته تارنمای هیل، برکناری کربز یک خلاء گسترده در رأس این آژانس ایجاد می‌کند. کربز در دوره فعالیت خود اعتباری فراحزبی کسب کرده و به فردی مورد اعتماد در میان مقام‌های امنیتی تبدیل شده بود.

ادعای تقلب در انتخابات در حالی همچنان از سوی ترامپ و برخی هوادارانش مطرح می‌شود که جو بایدن نزدیک به ۷۸ میلیون رای، ولی ترامپ نزدیک به ۷۲ میلیون رای به دست آورده است.

بر اساس برآورد شبکه‌های خبری آمریکایی، بایدن توانسته است ۳۰۶ رای الکترال را از آن خود کند که شامل ایالت جورجیا است، اما ترامپ توانسته است ۲۳۲ رای الکترال شامل کارولینای شمالی را به دست آورد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها