تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

راه اندازی مرکز نوآوری مدیریت بحران در پایتخت

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از راه اندازی مرکز نوع آوری مدیریت بحران با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد.

کد خبر: ۷۵۸۲۶
۱۹:۰۰ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹

راه اندازی مرکز نوآوری مدیریت بحران در پایتخت

 

دیدارنیوز ـ به گزارش سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، حیدر کلهری روز دوشنبه در این باره گفت: این مرکز، پایگاهی برای جمع آوری، حمایت و پرورش طرح‌های نوآورانه در حوزه مدیریت بحران است که امکان و راه خلق اندیشه‌ها و ایده‌های خلاق را برای صاحبان طرح‌های نوآورانه هموار می‌کند.

کلهری افزود: ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین و خلاقانه در قالب کسب و کار‌های نو پا به وضوح در موضوع پیشگیری و مدیریت بحران که یکی از موضوعات زیرساختی و حیاتی کشور است و استفاده از این فناوری‌ها در زمان بحران، امنیت روانی و فیزیکی را برای شهروندان به ارمغان خواهد آورد.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، با بیان اینکه شهرداری تهران در حوزه مدیریت بحران همواره پیشرو بوده و تاکنون اقدامات بسیاری انجام داده است افزود: در حوزه مدیریت بحران نیازمند خلاقیت و نوع آوری هستیم، زیرا موجب کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره وری در حوزه‌های پیشگیری، امداد و نجات و آموزش و اطلاع رسانی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اعتماد به جوانان و ایجاد زیرساخت‌های حمایتی برای توسعه ایده خلاقانه آن‌ها علاوه بر توسعه خدمات پیشگیرانه در زمینه مدیریت بحران می‌تواند به عنوان بازوی اصلی دستگاه‌های عملیاتی وارد عمل شود، گفت: بنابراین ایجاد زیرساخت آموزشی و حمایتی در قالب مرکز نوآوری شهر آماده تصمیمی به روز است که سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اتخاذ کرده تا با اتکا به دانش و توان دانشجویان و جوانان کشور بتواند راهکار‌های به روز و نوآورانه پیشگیری و مدیریت بحران را در قالب کسب و کار‌های نوپا به اجرا در آورد.

کلهری گفت: با توجه به گسترش سهم شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌ها در بهبود عملکرد حوزه‌های مختلف متناسب با پیشرفت فناوری، حمایت از استارتاپ‌های و شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه مدیریت بحران لازم و ضروری است.

به گفته وی، در این مرکز ایده‌های جدید در حوزه مدیریت بحران جمع آوری می‌شود و حمایت مالی، فضای کاری، و سایر موارد مورد نیاز در اختیار طرح‌های خلاق قرار می‌گیرد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور