تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

کشف ۲۳ انبار احتکار کالا در گلستان

این انبارها در شهرستان های گرگان،‌ گنبدکاووس، آق‌قلا، ‌علی آبادکتول و مینودشت کشف شدند.

کد خبر: ۷۵۶۱
۱۱:۴۹ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: پس از تشکیل ستاد ویژه مبارزه با احتکار و اختفاء در استان از 5 مرداد ماه امسال، تاکنون 23 انبار اختفاء و احتکار کالا در سطح استان کشف شد.

به گزارش ایسنا، «حسینقلی قوانلو» اظهار کرد: در این مدت 123 گشت مشترک با مشارکت اعضای کمیته مبارزه با احتکار و اختفاء در سطح استان صورت گرفت.

وی با اشاره به کشف 23 انبار احتکار کالا، افزود: این انبارها در شهرستان های گرگان،‌ گنبدکاووس، آق‌قلا، ‌علی آبادکتول و مینودشت کشف شدند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان برآورد ریالی کالاهای احتکار شده را بالغ بر 170 میلیارد ریال عنوان کرد.

قوانلو با بیان این‌که این اقدامات عمدتاً با گزارش‌های مردمی صورت گرفت، تصریح کرد: تاکنون 64 گزارش مردمی داشتیم. از مردم استان درخواست می‌کنیم باز هم در جهت شناسایی این انبارها با ما یا سایر نهادهای نظارتی از جمله نیروی انتظامی، قوه قضاییه، وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه همکاری داشته باشند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان به سامانه جامع انبارها اشاره کرد و گفت: اگر این سامانه نبود امروز نظارت و کنترل بر کالاها کار سختی می‌شد. البته اقداماتی که تاکنون صورت گرفته بیشتر بحث فرهنگسازی بود اما بعد از جلسه اخیر ستاد ویژه مبارزه با احتکار و اختفاء در استان مصوب شد که در مرحله اول مبارزه با احتکار همه اتحادیه‌ها و تولیدکنندگان مشمول کالاهایی از جمله گندم، جو، ‌برنج، روغن نباتی، شکر سفید، روغن خام، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم‌مرغ، جوجه یکروزه، کنجاله سویا، دانه‌های روغنی، حبوبات، لوازم خانگی(یخچال، تلوزیون، ‌ماشین لباسشویی) تولید داخل، لاستیک ماشین، کاغذ،‌ پودر شوینده، میله گرد، سیمان، و مواد پتروشیمی، ‌شمش فولاد و ورق فولادی با ارز 4200 تومانی، موظف به ثبت انبار خود تا اول شهریور ماه در سامانه شدند.

وی با اتمام حجت به اتحادیه‌ها و تولیدکنندگان،‌ گفت: بعد از اول شهریور ماه اگر انباری که این کالاها را ذخیره کرده در سامانه ثبت نشده باشد، دیگر نمی‌توان دفاع کرد که کالاهای آن احتکار شده نیست.

قوانلو با بیان این‌که استان گلستان در سامانه جامع انبارها در جایگاه خوبی قرار دارد، خاطرنشان کرد: تعداد انبارهای ثبت شده در استان ما از استان تهران نیز بیشتر است.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان