تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

روحانی: مهم نیست دولت بعدی آمریکا دست چه کسی باشد

رئیس جمهور با بیان اینکه مهم نیست دولت بعدی آمریکا دست چه کسی باشد گفت: ما دشمنان را وادار می‌کنیم که قانون، مقررات و پیمان‌ها را اجرا کنند.

کد خبر: ۷۴۹۸۱
۱۱:۳۷ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹
روحانی: مهم نیست دولت بعدی آمریکا دست چه کسی باشد
 
دیدارنیوز - حجت الاسلام و المسلیمن حسن روحانی صبح امروز در مراسم افتتاح طرح ملی انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی کشور اظهار کرد: ۹ ماه دیگر از عمر دولت باقیست و ما با همان امید و تلاش روز اول، فعالیت می‌کنیم و هیچ تردیدی در موفقیت دولت و ملت برای آبادانی کشور ندارم.

وی با بیان اینکه در این سه سال روز‌های سختی بر دولت و ملت ایران وارد شد که نظیر آن در تاریخ کشورمان وجود ندارد تصریح کرد: همیشه تحریم وجود داشته است، ولی جنگ اقتصادی آن هم در شرایط کرونا این گونه نبوده است. آن آقایی که در کاخ سفید بود، در دوران کرونا بی رحمانه تحریم و جنگ را تشدید کرد. آن‌ها به هیچ اصول انسانی، حقوق بشری و قوانین بین المللی پایبند نبودند، ولی مطمئنم این ملت ماست که در نهایت پیروز می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نتیجه انتخابات آمریکا امشب یا فردا مشخص می‌شود و اینکه دولت دست هر کسی باشد مهم نیست؛ زیرا دولت آن‌ها در برابر ملت ما تسلیم می‌شود. آن‌ها راهی ندارند که در برابر صبر و مقاومت ملت ما، فشار افکار عمومی و قوانین و مقررات بین المللی تسلیم شوند. ملت ما در برابر کرونا، تحریم‌ها و سختی مقاومت و ایستادگی کرد. افتتاح همین پروژه‌های امروز نشان روشنی است که ملت ما مقاومت کرده و کمر خم نمی‌کند و ما در نهایت پیروز می‌شویم.

وی تاکید کرد: بی تردید ما می‌توانیم در برابر دشمنان موفق شویم و آن‌ها را وادار کنیم قانون و مقررات و پیمان را اجرا کنند.

رئیس جمهور در ادامه با ابراز خوشحالی از افتتاح فاز اول طرح انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی گفت: این پروژه که در ابتدا برای برخی باورنکردنی بود، در دولت تدبیر و امید محقق شد. من این خط انتقال آب را خط انتقال امید می‌نامم، چون فقط آب به فلات مرکزی منتقل نمی‌شود بلکه مردم مناطق فلات مرکزی امیدوار می‌شوند. ما طرح‌های بسیار بزرگی را به اتمام رساندیم و طرح‌های بزرگی پیش رو داریم که یکی از این طرح‌ها احیای دریاچه ارومیه است. ابر پروژه انتقال نفت از کوره به جاسک اوایل سال آینده افتتاح می‌شود.

روحانی افزود: این طرح‌ها به کوری چشمان کسانی افتتاح می‌شود که فکر می‌کردند با تحریم و فشار می‌توانند ملت ما را متوقف کنند. ما با وجود تحریم و فشار و سرکار بودن دولتی تروریستی در آمریکا توانسته‌ایم قدم‌های بزرگی برداریم. امروز سی و یکمین هفته‌ای است که در سال ۹۹ طرح‌ها و پروژه‌ها را افتتاح می‌کنیم. طرحی که امروز افتتاح شد به ملت، کارگران، مهندسان و مدیران و همه آن‌هایی که تلاش کردند تعلق دارد. طراحی، اجرا و تامین مالی این طرح در داخل کشور انجام شده است. شرکت‌های خصوصی، صندوق توسعه و بانک‌ها پای کار بودند و مهندسین ما این طرح را اجرا و طراحی کردند.  این طرح بیش از ۸۰۰ کیلومتر است که  امروز ۳۲۵ کیلومتر افتتاح شد.

رئیس جمهور با بیان این که این طرح صنایع ما را متحول می‌کند خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح صد‌ها چاه غیر مجاز هم بسته می‌شود این چاه‌ها خطرناک است و موجب فرونشست زمین می‌شود. در واقع با اجرای این طرح محیط زیست ما هم تضمین می‌شود. برخی فکر نکنند این طرح برای محیط زیست ضرر دارد. ما در چند کیلومتری دریا، آب را برداشت می‌کنیم و پساب را هم در چند کیلومتری دریا برمی‌گردانیم این طرح در چارچوب حفظ محیط زیست انجام می‌شود و ضرری برای محیط زیست ندارد.

وی تاکید کرد: با اجرای این طرح آب شرب هم تامین می‌شود در طرح آینده بندرعباس، ۵۰ درصد آب مصرفی مردم با شیرین سازی انجام می‌شود. در سال ۹۲ ما ۱۸ دستگاه آب شیرین کن داشتیم، اما امروز ۷۲ دستگاه داریم که تحول عظیم و بزرگی در این ۷ سال  در این زمینه انجام شده است.
 
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی