تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

تاکید رئیس سازمان زندان‌ها بر توسعه حقوق زندانیان

رییس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور بر لزوم توسعه حقوق زندانیان بر اساس طرح تحولی زندان‌ها تاکید کرد.

کد خبر: ۷۴۵۴۴
۲۱:۰۰ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹
تاکید رئیس سازمان زندان‌ها بر توسعه حقوق زندانیان
 
دیدارنیوز - محمدمهدی حاج محمدی رییس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در نشست ماهانه با مدیران زندان‌های سراسر کشور بر لزوم اهتمام تمامی مدیران و کارکنان بر اجرای طرح تحول سازمان زندان‌ها تاکید و خواستار توجه جدی به حقوق زندانیان شد.

رییس سازمان زندان‌ها با برشماری محورهای مورد تاکید برای اجرای طرح تحول و اولویت‌های سازمان زندان‌ها گفت: برای اجرا و پیاده سازی سیاست‌های و برنامه‌های تحولی نیازمند فرهنگ سازی و تحول فرهنگی هستیم. چرا که تا باور قلبی نداشته باشیم در اجرای مسئولیت‌ها کوتاهی خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: امروز کشور در شرایط حساس و خاص حاصل از شیوع ویروس کرونا قرار دارد و تمام مدیران باید برای تامین سلامت زندانیان و بهداشت زندان‌ها تمامی مساعی خود را به کار گیرند و ضمن اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی، ماسک و مواد شوینده و ضدعفونی کننده را به میزان نیاز در اختیار زندانیان قرار دهند.
حاج محمدی با بیان اینکه هدف از طراحی سامانه مشعل ارتباط بلافصل با مجموعه مدیریتی سازمان زندان هاست، گفت: این سامانه طراحی شده است تا در وهله اول کارکنان و در وهله دوم زندانیان و خانواده‌های آنان نظرات، خواسته‌ها و شکایات خود را مطرح کنند و همه ما باید طوری عمل کنیم که از شفاف سازی و ارزیابی عملکردمان هراسی نداشته باشیم.

رییس سازمان زندان‌ها در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در خصوص عفو موردی، زندان‌ها باید پیش دستی کنند و اگر یک زندانی مستحق گذشت و عفو است ضمن اعلام آن به مراجع قضایی پیگیری لازم را انجام دهند.

حاج محمدی ضمن قدردانی از مدیرانی که به طور مرتب از زندان‌ها سرکشی و با زندانیان گفتگو و برای حل مشکلات آنان تلاش می‌کنند، گفت: تمام مدیران باید نسبت به تامین نیازهای قانونی زندانیان حساس باشند که مهم‌ترین آن‌ها تامین بهداشت و غذای مناسب است.

وی با بیان اینکه کیفیت غذای زندانیان با زندانبان‌ها نباید متفاوت باشد، گفت: طبق نظر ریاست محترم قوه نباید زندانی ناتوان از پرداخت بدهی در زندان باشد از این رو ضمن بررسی دقیق پرونده محکومان مالی، تلاش خود را برای آزادی آن‌ها انجام دهید.

وی با اشاره به گزارش معاون سلامت، اصلاح و تربیت خطاب به مدیران کل زندان‌ها گفت: اشتغال زندانیان یکی از موارد مهم و مورد تاکید است و انشااله تدابیر لازم را تا رسیدن به اشتغال ۵۰ درصدی با جدیت اجرا کنید.

رییس سازمان زندان‌ها به موضوع دادرسی الکترونیکی و نظارت الکترونیکی نیز اشاره کرد و گفت: حداکثرظرفیت استفاده از این دو تاسیس مهم در استان‌ها باید عملیاتی شود.

وی ضمن قرائت آماری از وضعیت استان‌ها در استفاده از این دو فناوری قضایی، از مدیران زندان‌ها خواست تا موانع عدم اجرای کامل دادرسی و نظارت الکترونیک را اعلام کنند.

رییس سازمان زندان‌ها در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ضرورت توسعه فعالیت‌های رسانه‌ای گفت: امروز دشمنان انقلاب و ایران، زندان‌ها را سیبل حملات خود قرارداده اند لذا طوری عمل کنیم که بهانه به دشمن ندهیم.

وی افزود: با فعالیت‌های رسانه‌ای خوب، عملکرد زندان‌ها را در معرض دید عموم قرار دهیم.

رییس سازمان زندان‌ها در این جلسه که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد به ارائه آمار عملکرد استان‌های مختلف کشور در حوزه اشتغال، نظارت الکترونیکی (پابند)، دادرسی الکترونیکی و... پرداخت و ضمن قدردانی از استان‌های موفق، از استان‌های با عملکرد ضیف خواست تا قبل از جلسه آتی شاخص‌های عملکردی خود را توسعه دهند.

در این جلسه تعدادی از مدیران کل استانی و ستادی به ارائه گزارش عملکرد خود پرداختند.
 
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی