تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

اردوغان: خصومت با اسلام مثل سرطان در اروپا در حال اشاعه است

رئیس جمهوری ترکیه با انتقاد از کاریکاتور توهین‌آمیز مجله فرانسوی شارلی ابدو گفت، خصومت علیه اسلام همانند سرطان در حال اشاعه در اروپاست.

کد خبر: ۷۴۵۱۵
۱۱:۳۸ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹
اردوغان: خصومت با اسلام مثل سرطان در اروپا در حال اشاعه است
 
دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در جمع گروه پارلمانی حزب حاکم عدالت و ترکیه گفت: متاسفانه ما وارد دوره ای می شویم که خصومت در قبال اسلام، مسلمانان و بی احترام به حضرت محمد (ص) همانند سرطان در حال پخش شدن است، خصوصا در میان رهبران اروپا.

اردوغان با اشاره به افزایش توهین ها علیه اسلام و مسلمانان گفت، این کارها به بهانه آزادی بیان صورت می گیرند.

او گفت: هیچ مسلمانی نمی تواند تروریست باشد، هیچ تروریستی هم نمی تواند مسلمان باشد چون یک تروریست، قاتلی شرور و بدخواه است که برای رسیدن به اهداف خودش هیچ تردیدی برای کشتن بیگناهان نمی کند. به اعتقاد من، دشمنان اسلام و ترکیه در باتلاق نفرتی که به اسم آزادی وارد آن شده اند، غرق خواهند شد. نشانه هایی از بازگشت اروپا به دوره بربریت خودش وجود دارد.

اردوغان با اشاره به اقدام شارلی ابدو در انتشار کاریکاتورهای توهین‌آمیز علیه رسول اکرم (ص) گفت: نیازی نیست من درباره این افراد پستی که به پیامبر محبوب من، محبوت ترین ها، اهانت می کنند، چیزی بگویم.

او افزود: مایه افتخار ماست که مقابل حملاتی که پیامبرمان را هدف می دهند، قاطعانه بایستیم. پیامبر ما مایه افتخار مکه، مدینه، آسیا، آفریقا، اروپا و کل جهان است. همه جا و همیشه. ما آن روزی که آخرین نفسمان را بکشیم، نخواهیم مرد، بلکه روزی می میریم که مقابل چنین حملاتی سکوت کرده و پاسخ ندهیم.

رئیس جمهوری ترکیه گفت: فرانسه و اروپا در کل، به سیاست های شرورانه، تحریک آمیز، زشت و منفور ماکرون (رئیس جمهوری فرانسه) و کسانی که ذهنیت مشابهی دارند، نیازی ندارد. اروپایی ها باید علیه این رویه خطرناک وارد عمل شوند تا آینده روشنی برای خودشان و کودکانشان به ارمغان آورند.

اردوغان همچنین در بخش دیگری از صحبت هایش به سوریه اشاره کرد و گفت: مردم سوریه با خون و جانشان، بهای بازی های استراتژی نیروهایی را پرداخت می کنند که از این منطقه و خارج از این منطقه و گروه های تروریست تحت کنترل نیروهای خارجی آمده اند. ترکیه نمی تواند عقب بنشیند و این ریاکاری را تماشا کند.

رئیس جمهوری ترکیه گفت: قدرت ترکیه برای خلاص کردن سوریه از شر تمام این گروه های تروریستی کافی است. ترکیه هیچ چشم داشتی به اراضی دیگران ندارد و تنها هدفش حفاظت از امنیت خودش و تضمین صلح و رفاه مردم سوریه است.

رجب طیب اردوغان در ادامه با اشاره به بحران قره باغ گفت که با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه تماس تلفنی داشته است. او گفت: ما با پوتین تماس داشتیم. گفتیم بیایید و به این مساله در قفقاز پایان دهید. ما می توانیم این را با هم حل کنیم.

رهبر ترکیه همچنین پیشنهاد نشست پوتین و نخست وزیر ارمنستان و همچنین الهام علی اف، رئیس جمهوری آذربایجان را مطرح کرد. اردوغان گفت: بیایید گام صادقانه ای درباره این مساله برداریم. ما باید این را تمام کنیم. گفت و گوی خوبی با پوتین داشتم.
 
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی