تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

عوارض آزادراه تهران-شمال دوباره الکترونیکی می‌شود؟

پس از بازگشت سیستم پرداخت عوارضی در آزادراه‌های تهران-شمال و همت از حالت الکترونیکی به دستی و با توجه به تاکیدات مسئولان بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا، وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که این دو آزادراه به زودی دوباره الکترونیکی می‌شوند و تا پایان امسال ۱۴ آزادراه در کشور به این سیستم مجهز خواهند شد.

کد خبر: ۷۴۴۹۱
۰۹:۰۸ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹
عوارض آزادراه تهران-شمال دوباره الکترونیکی می‌شود؟
 
دیدارنیوز - الکترونیکی شدن پرداخت عوارض در آزادراه‌های کشور از سال‌ها پیش در کشور آغاز شد و قرار بود تا پایان امسال یازده آزادراه در کشور الکترونیکی شوند اما در پی آنچه سرمایه‌گذاران آزادراه‌ها و مسئولان وزارت راه و شهرسازی مطرح می‌کنند به دلیل پرداخت نشدن این عوارض از سوی مردم، نتنها دیگر رغبتی برای الکترونیکی شدن عوارض در این آزادراه وجو ندارد بلکه آزادراه تهران-شمال و آزادراه همت که از سال گذشته به صورت الکترونیکی افتتاح شدند امسال باجه‌های عوارضی را نصب کردند و نهایتا به همان شیوه سنتی از مردم عوارض گرفتند.

اما در این میان اتفاقاتی مانند شیوع ویروس کرونا رخ داد و مقرر شد تا در آزادراه‌ها از مردم پول نقدی مطالبه نشود و پس از آن نیز مسئولان حوزه بهداشتی بر الکترونیکی شدن عوارض آزادراه‌ها تاکید کردند.

در این میان نیز وزارت راه و شهرسازی با پلیس راه کشور قراردادی امضاء کرد که پلیس راه دوربین‌های این آزادراه‌ها را به کد پلیس مجهز کند تا هر راننده‌ای عوارضش را پرداخت نکرد جریمه شود.

حالا محمد اسلامی - وزیر راه و شهرسازی – در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اعلام کرده که با توجه به شیوع ویروس کرونا و الزامات ستاد ملی مبارزه با کرونا، وزارت راه و شهرسازی تمهیدات مضاعفی اندیشیده تا تمام آزادراه‌های کشور برای دریافت عوارض الکترونیکی به سیستم‌های مورد نیاز تجهیز شوند و تا پایان امسال عوارضی ۱۴ آزاد راه دیگر الکترونیکی می‌شود.

وی افزود: از اواخر سال ۱۳۹۷ آزادراه‌های تهران-قم، تهران-قزوین و تهران-ساوه در محدوده پایتخت به سیستم پرداخت الکترونیکی عوارض مجهز شدند و این اقدام در آزادراه‌ها انجام می‌شود. اما حال حاضر در سه آزادراه تهران-شمال، ادامه همت و پردیس هنوز عوارض به صورت الکترونیکی اخذ نمی‌شود که البته دو آزادراه تهران – شمال و همت به سیستم دریافت عوارض الکترونیکی مجهز شدند و به زودی با هماهنگی‌های حقوقی با سرمایه‌گذاران این آزادراه‌ها دریافت عوارض الکترونیکی در این دو آزادراه به اجرا می‌رسد. آزادراه پردیس هم تا پایان سال امکان پرداخت عوارض الکترونیکی را خواهد داشت.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۵۰ درصد از عوارضی ‌های الکترونیکی هنوز پرداخت نشده است، گفت: به همین دلیل با پلیس راه مذاکراتی شد که این جرائم از طریق قوبض راهنمایی و رانندگی وصول شود. امیدواریم با همکاری مردم بتوانیم با انواع شیوه‌های پرداخت که طراحی شده تاخیر در پرداخت عوارض الکترونیکی نداشته باشیم.

حالا باید دید که با توجه به تاکیدات صورت گرفته مانند درخواست علیرضا زالی - فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران-  از وزیر راه و شهرسازی برای الکترونیکی شدن دریافت عوارض در همه آزادراه‌ها، امسال چه تعداد آزادراه‌ در کشور الکترونیکی می‌شود و اینکه سرمایه‌گذاران با توجه به تفاهم‌های صورت گرفته اقبالی از خود برای پیوستن به این طرح نشان می‌دهند؟
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر