تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران و وزیر نفت اعمال کرد

وزارت خزانه داری آمریکا شامگاه دوشنبه شب وزارت نفت، سازمان‌های مرتبط با آن و بیژن نگنه را در فهرست تحریم‌های خود که به یک ابزار تبلیغاتی انتخاباتی تبدیل شده، قرار داده است.

کد خبر: ۷۴۳۲۴
۲۲:۳۳ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ وزارت خزانه داری آمریکا شامگاه دوشنبه در سایت رسمی خود اعلام کرد که دفتر کنترل دارایی‌های خارجی این نهاد، وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران (NIOC) و شرکت ملی نفت‌کش ایران را به لیست تحریم‌های واشنگتن علیه تهران افزوده است. 
 
دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا همچنین چندین نهاد و شخص مرتبط با وزارت نفت ایران که در فروش بنزین به ونزوئلا نقش داشته اند را در لیست تحریم‌ها قرار داده است. 
 
استیون منوچین وزیر خزانه داری آمریکا مدعی شد که ایران از نفت برای تامین بودجه آنچه که فعالیت‌های بی‌ثبات کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نامید، استفاده می‌کند. 
 
وی بدون در نظر گرفتن آثار شوم تروریسم اقتصادی دولت ترامپ بر مردم ایران و تداوم آن حتی در بحبوحه همه‌گیری کرونا ادعا کرد ایران همچنان حمایت خود از نهاد‌های تروریستی و برنامه هسته‌ای خود را بر نیاز‌های مردم ایران در اولویت قرار داده است. 
 
در این اطلاعیه، شرکت‌های تابعه وزارت نفت ایران همچون شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، شرکت خطوط لوله و ارتباطات نفتی ایران، شرکت ملی مهندسی و ساخت نفت ایران، شرکت پالایش نفت آبادان، شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند و شرکت ملی پتروشیمی در فهرست تحریمی آمریکا قرار گرفته‌اند.
 
خزانه‌داری آمریکا همچنین بیژن زنگنه وزیر نفت ایران، مسعود کرباسیان مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران، نصرالله سردشتی مدیرعامل شرکت ملی نفت کش ایران، علیرضا صدیق آبادی مدیر عامل پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، بهزاد محمدی مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و علی اکبر پور ابراهیم مدیر عامل شرکت نیکو را هم به این فهرست افزوده است.
 
علاوه بر آن، مدیریت کشتی اطلس و شرکت مدیریت کشتی آتلانتیک، شرکت مبین (Mobin International Limited) در امارات، مدنی پور هلدینگ مبین و شرکت تجارت سوخت عمان هم دیگر شرکت‌های وابسته اعلام شده و در لیست طولانی تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران جای گرفته‌اند.
 
فعالان سیاسی و مدنی آمریکا معتقدند تحریم‌ها کارایی نداشته است و دولت ترامپ در سه سال و نیم خصومت شدید علیه ایران، هیچ دستاوردی به دست نیاورده است. جو بایدن نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از حزب دموکرات هم یکی از منتقدان جدی سیاست خارجی ترامپ است و می‌گوید این سیاست‌ها خاورمیانه را ناامن‌تر کرده است.
 
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم روز سه‌شنبه در سخنرانی هفتاد و پنجمین سالروز تاسیس سازمان ملل متحد از جامعه جهانی خواست در برابر یکجانبه‌گرایی آمریکا بایستند.
 
وی همچنین در واکنش به این تحریم‌ها اظهار کرد: مشاور امنیت ملی آمریکا، رابرت اُبرایِن، پذیرفته که ایالات متحده از توانایی تحریمی خود برای تحمیل درد بیشتر به مردم ایران بیش از حد استفاده کرده است. زمان آن فرا رسیده که ایالات متحده اذعان کند که این کشور، "معتاد تحریم" است. این عادت را از خود دور کنید. جنگ اقتصادی بیشتر علیه ایران برای ایالات متحده، نفوذ کمتر - و نه بیشتر - به همراه خواهد داشت.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی