تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

رصد آنلاین نقاط حادثه خیز ریلی کشور

فرمانده پلیس راه آهن کشور با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی پلیس راه آهن در کنترل مناطق جرم خیز گفت: با راه اندازی مرکز جدید مانیتورینگ در ستاد پلیس راه آهن کشور امکان پردازش ۴۵ تصویر همزمان و مدیریت ۲۲۵ دوربین در قالب صفحه‌های آماده به کار فراهم شده است.

کد خبر: ۷۴۲۷۵
۱۲:۳۴ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ سردار حشمت الله ملکی با اشاره به اهمیت جا به جایی ایمن مسافر و کالا در کشور اظهارکرد: در جا به جایی ایمن استفاده از صنعت ریلی به دلیل بالا بودن ضریب امنیت، مقرون به صرفه بودن و آسایش نسبی حائز اهمیت است.
 
وی افزود: همزمان با تشکیل راه آهن جمهوری اسلامی ایران، پلیس راه آهن نیز به عنوان یکی از رده‌های امنیتی مهم راه‌اندازی شده است و در حال حاضر این پلیس به عنوان یکی از با سابقه‌ترین واحد‌های پلیسی در کشور، همگام با توسعه راه آهن نقش کاربردی و بسزایی در تأمین امنیت و توسعه صنعت حمل و نقل ریلی دارد.
 
فرمانده پلیس راه آهن کشور با بیان اینکه پلیس راه آهن به علت تامین امنیت ۱۴ هزار کیلومتر خطوط، از یگان‌های سرآمد و پیشتاز پلیس پیشگیری ناجا در خدمات رسانی و انتظام بخشی به مردم است، بر ضرورت هوشمندسازی پلیس راه آهن به منظور کنترل برخطِ نقاط آسیب پذیر و جرم خیز ریلی تاکید کرد.
 
رصد دائمی نقاط حادثه خیز ریلی در ۱۲ استان با۴۰۰ دوربین به صورت آنلاین
 
ملکی ادامه داد: با توجه به پیشتاز بودن شرکت راه آهن در امر توسعه پایش تصویری، بهره گیری از پتانسیل موجود در دستور کار این فرماندهی قرار گرفت که با حسن نظر مدیران ارشد راه آهن جمهوری اسلامی ایران که سهم مهمی در زنجیره تامین امنیت راه آهن بر عهده دارند فاز اول مرکز مانیتورینگ در سال ۱۳۹۵ مورد بهره برداری قرار گرفت و در هفته ناجا با رونمایی از مرکز جدید که توانمندی آن از چهار مانیتور برای پنج استان با کمتر از ۱۰۰ دوربین به ۹ مانیتور برای ۱۲ استان با ۴۰۰ دوربین ارتقا یافته است، شاهد موفقیت پلیس و شرکت راه آهن در امر هوشمندسازی پلیس راه آهن هستیم.
 
فرمانده پلیس راه آهن کشور با بیان اینکه با راه اندازی مرکز جدید مانیتورینگ در ستاد پلیس راه آهن کشور امکان پردازش ۴۵ تصویر همزمان و مدیریت ۲۲۵ دوربین در قالب صفحه‌های آماده به کار فراهم شده است، تصریح کرد: کنترل آنلاین نقاط حادثه خیز ریلی، قدرت و سرعت پلیس راه آهن در پیشگیری از وقوع جرم را افزایش داده است.
 
وی در خصوص قابلیت‌ها و محاسن مرکز مانیتورینگ جدید گفت: رصد و پایش مراکز مهم و حساس موجود در سطح حوزه استحفاظی، رصد یگان‌ها و هدایت عملیاتی مأموریت ها، کنترل تردد و سالن‌های مسافری مجهز به سیستم پایش تصویری از جمله این محاسن است.
 
راه اندازی سامانه ردیاب خودرو‌های گشت و دوربین‌های البسه
 
ملکی با اشاره به اینکه با بهره گیری از توان پردازش سرور مرکز پایش، امکان بهره برداری از دو سرویس جدید و نوظهور در این پلیس نیز فراهم شده است، اظهارکرد: مورد اول مربوط به سیستم ردیاب خودرو‌های گشت انتظامی است که به صورت لحظه‌ای امکان ردیابی خودرو‌های گشت را فراهم ساخته و سرویس‌های امنیتی ویژه‌ای را به همراه خود به واحد‌های گشت افزوده است و مورد دوم پایش دوربین‌های البسه کارکنان است که با واگذاری دوربین‌های البسه آنلاین، امکان رصد و هدایت ماموران به صورت برخط فراهم شده است.
 
کشف کالا و ارز قاچاق به ارزش تقریبی ۴۰ میلیارد ریال در ۶ ماهه نخست
 
وی در خصوص آمار و عملکرد شش ماهه نخست پلیس راه آهن در سال جاری نیز گفت: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری امسال را به نام "سال جهش تولید" نامگذاری کردند و از طرفی یکی از موانع اصلی تولید در کشور ورود کالا‌های خارجی قاچاق است، لذا پلیس راه آهن فعالیت خود را در زمینه مبارزه با این پدیده با شتاب بیشتری پیگیری کرده است.
 
فرمانده پلیس راه آهن کشور در خصوص میزان کشفیات کالا و ارز قاچاق گفت: در این زمینه ۱۵۲ نفر دستگیر و مقادیر قابل توجهی کالا و ارز قاچاق به ارزش تقریبی ۴۰ میلیارد ریال کشف وضبط شده است.
 
وی افزود: با همت ماموران پلیس راه آهن کشور در امر مبارزه با سوداگران مرگ در سال جاری ۷۹۰ متهم به حمل و نگهداری مواد مخدر دستگیر شدند و بیش از ۴۵۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع سنتی و صنعتی کشف و ضبط شد.
 
فرمانده پلیس راه آهن کشور ادامه داد: تشکیل قرارگاه مبارزه با کرونا، اجرای طرح‌های مرتبط با امنیت ریلی در جهت برقراری نظم و امنیت، استفاده از دستگاه‌های ایکس ری و دوربین مداربسته در جهت کنترل و بازرسی مسافران شبکه ریلی در ایستگاه‌های مهم و پر تردد از دیگر اقدامات پلیس راه آهن کشور از ابتدای سال جاری تاکنون بوده است.
 
ملکی در ادامه گفت: به منظور بهره گیری مناسب از ظرفیت ارگان‌ها و نهاد‌های برون سازمانی، تعامل گسترده‌ای با همکارانمان در بسیج، حراست شرکت راه آهن، اولیا و مربیان دانش آموزان، اعضای شورا‌های اسلامی و دهیاری‌ها برای پیشگیری از وقوع هرگونه بی نظمی و تخلف در حوزه صنعت حمل و نقل ریلی در طول سال جاری انجام شده است که در نوع خود منجر به افزایش سرمایه اجتماعی برای نیروی انتظامی شده است.
 
به گزارش پایگاه خبری پلیس فرمانده پلیس راه آهن کشور خاطرنشان کرد: عزم پلیس برای مبارزه با پدیده مخرب قاچاق و سوداگران مرگ مثل همیشه جدی است لذا به افراد معاند و سودجو هشدار می‌دهیم چنانچه در صدد ایجاد خدشه در نظام اقتصادی کشور باشند با برخورد قاطعانه و قانونی پلیس مواجه خواهند بود و از هموطنان درخواست می‌کنیم در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در حوزه صنعت ریلی موضوع را با شماره تلفن ۰۲۱۵۵۱۲۳۰۰۰ به مسئولان مربوط اطلاع دهند.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان