تیتر امروز

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با سخنگوی پیشین وزارت بهداشت:

کیانوش جهانپور:تداوم مهاجرت متخصصان، یعنی از بین رفتن ساختار نظام پزشکی/تولیدکنندگان داخلی سرخورده شدند/خبر جلوگیری از واردات واکسن کرونا کذب محض بود

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود به میزبان دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی پیشین وزارت بهداشت بود، او از هجمه‌های خبرهای فیک و فشار‌های زیاد در دوران کرونا گفت.
پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟
از چشم جهان (۱۵۲)

پس از درگذشت رئیسی چه خواهد شد؟

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران همراه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، در ۱۹ می‌در حادثه سقوط چرخ‌بال درگذشت. در این حادثه شش نفر دیگر نیز کشته شدند.
تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟
اولین برنامه دیدار اندیشه با حضرت آیت الله ایازی

تغییر احکام‌ اجتماعی از منظر دین عقلایی؛ پروژه اتمام یافته یا شروع یک پروسه اصلاحی مادام العمر؟

در اولین برنامه «دیدار اندیشه»، حسین جعفری به شهر قم رفته و گفتگویی جالب و شنیدنی با آیت الله ایازی از مدرسین و محققین و اندیشه ورزان حوزه علمیه در قم داشته، که در ادامه می‌خوانید.

نحوه فعالیت مدارس در نقاط مختلف کشور

مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره روند فعالیت مدارس در نقاط مختلف کشور توضیحاتی ارائه داد و گفت: در اکثر مراکز استان‌ها و شهر‌های بزرگ، کمتر از ۱۰ درصد دانش آموزان آموزش حضوری دریافت می‌کنند و بیش از ۹۰ درصد از آموزش‌های غیرحضوری بهره مند می‌شوند.

کد خبر: ۷۴۲۶۲
۱۱:۲۴ - ۰۵ آبان ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ محمد محسن بیگی درباره روند فعالیت مدارس در نقاط مختلف کشور توضیحاتی ارائه داد و اظهار کرد: از نیمه شهریورماه این اختیار به خانواده‌ها داده شد که یکی از روش‌های آموزش حضوری یا غیرحضوری را انتخاب کنند و از ظرفیت‌های ایجاد شده از سوی آموزش و پرورش استفاده کنند تا چرخه آموزش قطع نشود.
 
وی افزود: با توجه به اینکه شیوع بیماری نیز مقداری گسترش پیدا کرد؛ اکنون تقریبا در اکثر شهر‌های بزرگ و مراکز استان‌ها آموزش به شیوه غیر حضوری در حال انجام است.
 
مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه خانواده‌ها و مدارس از طریق شبکه شاد و سایر بسترها، چون آموزش‌های تلویزیونی استفاده می‌کنند گفت: در برخی شهرستان ها، مناطق روستایی و عشایری جمعیت بیشتری به صورت حضوری در مدرسه حاضر می‌شوند. البته در آنجا تراکم دانش آموزی کم است و نگرانی چندانی از حیث شیوع بیماری وجود ندارد.
 
محسن بیگی ادامه داد: نکته دیگر اینکه با توجه به تفویض اختیار استانی از سوی ستادملی مقابله با کرونا، تعطیلی مدارس حتی به صورت محدود در برخی استان‌ها و شهرستان‌ها اعلام شده که از جمله آن‌ها می‌توان به شهر تهران اشاره کرد که حدود سه هفته است کلاس‌ها دیگر حتی به صورت حداقلی هم تشکیل نمی‌شوند.
 
وی افزود: در برخی استان‌های دیگر نیز همین وضعیت را داریم که البته شرایط با توجه به تصمیمات ستاد کرونای استانی متفاوت است. ممکن است تعطیلی در شهری طولانی و در شهر دیگر کوتاه‌تر باشد.
 
مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بازگشایی مدارس هم در مناطق با شیوع بالا، عمدتا برای برقراری ارتباط بین خانواده و مدارس انجام می‌شود و عمده حضور دانش آموزان با هدف رفع اشکال و یا برای کسانی است که به سیستم‌های ارتباطی دسترسی ندارند اظهار کرد: در مجموع در اکثر مراکز استان‌ها و شهر‌های بزرگ، کمتر از ۱۰ درصد دانش آموزان آموزش حضوری دریافت می‌کنند و بیش از ۹۰ درصد از آموزش‌های غیرحضوری بهره مند می‌شوند.
 
به گفته محسن بیگی در حال حاضر، چون این وضعیت را داریم؛ تراکم کلاس‌های درس به شدت کاهش یافته و حساسیت عوامل اجرایی و مراقبین سلامت نسبت به گذشته بسیار افزایش یافته و مشکل خاصی در این بخش نداریم.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی