تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

خضریان: جبهه پایداری استیضاح رییس جمهوری را به صلاح کشور نمی‌داند 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی  با بیان اینکه جبهه پایداری استیضاح رییس جمهوری را در شرایط فعلی به صلاح کشور نمی‌داند، گفت: استیضاح رییس جمهوری در این شرایط موجب تلاطم سیاسی و شوک بازار در حوزه اقتصادی خواهد شد که فشار را بر مردم افزایش می‌دهد. 

کد خبر: ۷۳۹۳۳
۲۱:۴۳ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹
دیدارنیوز - علی خضریان با بیان اینکه مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی جامعه به سطح اسفناکی رسیده، گفت: جریان غربگرا در دولت با استفاده از قدرت رسانه‌ای بر افکار عمومی اینگونه جلوه کردند که مشکلات باید در دامن آمریکا و غرب پیگیری و حل شود و حتی در فضای مطبوعاتی برای برخی از جریانات انتخاباتی و کاندیداهای آمریکایی، زمینه ستاد اننتخاباتی را فراهم آورده‌اند.

وی افزود:‌ در این شرایط ناهمگون اقتصادی بعضاً شنیده می‌شود که بعضی از نمایندگان محترم مجلس به دنبال استیضاح آقای رئیس جمهور که البته برای استیفای حقوق مردم است، هستند. این اتفاق (استیضاح رئیس‌جمهوری) در حالی در این بازه زمانی رقم می‌خورد که باید نخست دید که آیا این اتفاق سبب تغییر سیاسی در کشور می‌شود یا تغییر اقتصادی؟ به عبارتی آیا با استیضاح رئیس‌جمهور مسئله معیشتی و اقتصادی مردم حل می‌شود؟ 

خضریان ادامه داد: در صورتی که استیضاح رئیس‌جمهور صورت بگیرد، فردی که در جایگاه معاون اولی رئیس‌جمهور است، به عنوان رئیس دولت کشور را اداره می‌کند. معاون اول رئیس‌جمهور اگر می‌توانست کاری انجام بدهد که در طول هفت سال گذشته انجام داده بود. ما می‌دانیم که بسیاری از امور تحت اختیار معاون اول رئیس‌جمهور صورت می‌گیرد که البته بعد از استیضاح، اختیار هرگونه تغییرات در مابقی دولت عملا از مجلس گرفته می‌شود به عبارتی بقیه ابزارهای نظارتی مجلس به صورت کامل گرفته می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: استیضاح رئیس‌جمهور همچون رفتن به سمت یک تلاطم سیاسی است که حتما و یقینا زمینه شوک بازار را در حوزه مسائل اقتصادی افزایش می‌دهد و بار این فشار اقتصادی بر دوش مردم سنگین‌تر خواهد بود. از طرفی ما می‌دانیم که تنش سیاسی بر مدار و خواسته جریانات مخالف برای ایجاد دوقطبی‌ها و بعضا به سمت بی‌دولتی در داخل کشور است.
این عضو شورای مرکزی جبهه پایداری همچنین گفت: رئیس دولت تدبیر امید باید بماند و پاسخگوی عملکردش باشد و مجلس نیز از ابزار خودش استفاده کند. اتفاقا برخی‌ها خیلی دوست دارند این اتفاق رخ بدهد تا از جایگاه «دیدید نگذاشتند کار کنیم»، تا از جایگاه متهم در جایگاه مدعی قرار بگیرد. به عبارتی کسی که تا دیروز این مشکلات را فراهم کرده، به افکارعمومی می‌خواهد بگوید ما می‌خواستیم اما نگذاشتند کار کنیم! که البته پمپاژ رسانه‌ای وسیعی صورت می‌گیرد تا بتوانند مظلوم‌نمایی کنند. 

وی افزود: جبهه پایداری انقلاب اسلامی با توجه به بازه زمانی باقی‌مانده تا انتخابات و شرایطی که در بالا ذکر شد و همچنین مشکلی که این اتفاق می‌تواند در حوزه اقتصاد ایجاد کند، قائل به این است که این اتفاق حتماً در شرایط فعلی به صلاح کشور نیست. برخی مطبوعات که نقش ستاد نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا را در داخل بازی می‌کنند، با دروغ‌پردازی در مورد جبهه پایداری به دنبال این استیضاح است بنا دارند در درون مجلس ایجاد انشقاق کنند.
 
منبع: مهر
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی