تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

دورکاری جدید در کار نیست

با وجود درخواست‌هایی که در رابطه با اعمال دورکاری برای کارکنان در شرایط موجود کرونا مطرح است، همچنان دولت بر بخش نامه قبلی خود در رابطه با شرایط مشروط تاکید دارد و در این رابطه منعی قائل نیست.

کد خبر: ۷۳۵۱۹
۱۵:۲۹ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹

دورکاری جدید در کار نیست

 

دیدارنیوز ـ از مدتی قبل با شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا و موج‌های جدید آن چندین بار از سوی ستاد مبارزه با کرونا موضوع دورکاری کارکنان و کاهش رفت و آمد آن‌ها مطرح شده است و به طور ویژه ستاد کرونای تهران این درخواست را داشته تا با کاهش رفت وآمد تا حدودی به بهبود وضعیت موجود کمک کند.
 
این در حالی است که اخیرا ربیعی سخنگوی دولت هم در اظهاراتش به اعمال دورکاری اشاره داشته، اما بیانگر این که رسما دورکاری و وضعیت جدیدی ابلاغ شده باشد نیست، بلکه وی به همان بخشنامه خرداد امسال در رابطه با حضور کارکنان و مشروط بودن دورکاری اشاره داشته است.
 
این درحالی است که از اسفند سال جاری با شیوع ویروس کرونا و الزام کاهش تردد و تجمع ستاد مقابله با کرونا تصمیم به کاهش حضور کارکنان گرفت که بر این اساس در ابتدا ساعت کاری به ۸ تا ۱۳ تغییر کرد.
 
با این حال از خرداد تاکنون بخشنامه جدید یا ابلاغیه رسمی از سوی دولت برای دور کاری و کاهش حضور کارکنان مطرح نبوده و هر بار نیز مسئولان دولتی به همین بخشنامه که درآن شرایط دور کاری بر اساس مصوبه هیات وزیران در سال ۱۳۸۹ اشاره دارد تاکید کرده است که طبق آن کارکنان می‌توانند در صورتی که زیر ساخت‌های دورکاری برای ارائه خدمات فراهم باشد دور کار باشند و در محل کار خود بنابر تشخیص مدیران مربوطه حضور نداشته باشند و این هم به صورت اولویت برای مادران دارای کودک یا خانم‌های باردار و همچنین افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای قرار گرفته است و از این نظر منعی ندارد.
 
با این وجود آخرین موضع سازمان اداری و استخدامی نیز به همین موضوع برگشته و تاکید دارد که درمرحله اول باید دستگاه‌های اجرایی تمامی پروتکل‌ها را رعایت کرده و در راستای توسعه ارائه خدمات به صورت الکترونیک حرکت کند که کمترین حضور مراجعه کنندگان در سازمان‌ها و دستگاه‌ها را با خود به همراه داشته باشد، ولی در صورت وجود زیر ساخت می‌توانند بنابر تشخیص خود کارکنان را دور کار کنند.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر