تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

تهدید ترامپ به تعطیل کشاندن آمریکا

ترامپ در یک سخنرانی در جمع هواداران خود در میشیگان به کنگره درباره تایید نکردن بودجه ساخت دیوار مرزی مکزیک هشدار داد.

کد خبر: ۷۳۳
۱۰:۲۴ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز -  دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا شب گذشته (شنبه) در یک سخنرانی در میان هوادارانش در ایالت میشیگان آمریکا همچنان به انتقاد از رسانه‌ها و دموکرات‌ها پرداخت و اعلام کرد: بهتر است (در انتخابات کنگره) جمهوری‌خواهان بیشتری را انتخاب کنیم تا بتوانیم از شهرمان، از مرزهایمان، از اقتصادمان و از کشورمان دفاع کنیم تا آمریکا را دوباره قدرتمند کنیم.

وی در ادامه از حامیان خود درخواست کرد که به دموکراتها رأی ندهند و گفت: آنها به ارتش ما اهمیتی نمی‌دهند. آنها به مرزهای ما اهمیتی نمی‌دهند و من فکر نمی‌کنم که آنها به جرم و جنایت هم اهمیت بدهند. نانسی پلوسی (رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا) و گروهش، به آنها نباید رأی داد.

وی در بخش دیگری از سخنرانی خود تهدید کرد که در صورتی که کنگره با بودجه لازم برای ساخت دیوار در امتداد مرز مکزیک موافقت نکند، کشور را تعطیل خواهد کرد. ترامپ با اشاره به این موضوع گفت: ما به امنیت نیاز داریم. ما به دیوار نیاز داریم. اگر ما نتوانیم امنیت مرزها را تأمین کنیم، چاره دیگری نداریم. ما کشور را تعطیل می کنیم؛ زیرا به امنیت مرزی نیاز داریم.

ترامپ در ادامه سخنرانی خود باز هم وجود هرگونه ارتباط میان اعضای کمپین انتخاباتی اش با مقامات روس را تکذیب کرد و گفت: اگر مداخله ای هم در انتخابات رخ داده باشد به علت ارتباط دموکرات‌ها با مقامات روس بوده است.

او همچنین از جیمز کومی، رئیس سابق اف بی آی و رسانه‌ها انتقاد کرد و گفت: به نحوه دروغ گفتن های جیمز کومی توجه کنید. این مهم ترین مسئله است. بیشتر خبرنگاران هم افرادی بسیار بسیار متقلب هستند.

وی در ادامه به لاف‎‌زنی درباره تلاشهای آمریکا برای مبارزه با تروریسم پرداخت و مدعی شد: آمریکا واقعا داعش را حذف کرده است. هیچ کشوری ارتش ما را ندارد.

دونالد ترامپ که به طور معمول از فرصت‌های گوناگون برای تمجید از خود استفاده می کند، این بار هم گفت: هیچ کس در نخستین سال ورودش به کاخ سفید کارهایی که من کرده ام را انجام نداده است؛ قوانین، کاهش مالیات و قضات. به کارهایی که کرده ایم نگاه کنید. هیچ کس این کارها را نکرده است. پس از سال‌ها بازسازی کشورهای دیگر، ما در نهایت می‌خواهیم کشور خود را بسازیم. این به زمان نیاز دارد.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در قسمت دیگری از سخنرانی خود به توافق هسته ای ایران و احتمال مذاکره با کره شمالی اشاره کرد و گفت: ملاقات با کره شمالی در سه یا چهار هفته آینده برگزار خواهد شد. قدرت می تواند مانع از وقوع جنگ هسته ای شود. من جان کری نیستم که «توافق هسته ای فاجعه بار ایران» را امضا کرد.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی