تیتر امروز

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ایران ۲ ـ ازبکستان ۱، پیروزی اسکوچیچ در اولین نمایش

در نخستین بازی تدارکاتی تیم ملی در دوران حضور دراگان اسکوچیچ، ایران در تاشکند به مصاف تیم ملی ازبکستان رفته است.

کد خبر: ۷۳۰۵۱
۱۸:۰۴ - ۱۷ مهر ۱۳۹۹

گزارش زنده: ایران 2 ـ ازبکستان 1

 

دیدارنیوز ـ آرش راهبر: دیدار دوستانه و تدارکاتی تیم ملی ایران و ازبکستان در ورزشگاه پاختاکور برگزار می‌شود و ترکیب دو تیم به این شرح است.

ازبکستان: الدوربک سویونوف، اسماعیل‌جان قبیلوف، رستم‌جان آشورماتوف، خوجی‌اکبر علی‌جانف، فرخ سیفی‌اف، لطف‌الله تورائف، آنزور اسماعیل‌اف، سنجر کودیرکولوف، جسوربک یاخشیبوئف، جلال‌الدین ماشاریپوف و الدور شومورودوف
سرمربی: وادیم آبراموف

ایران: سید پیام نیازمند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، شجاع خلیل‌زاده، صادق محرمی، میلاد محمدی، احمد نوراللهی، احسان حاج‌صفی، علی قلی‌زاده، وحید امیری، مهدی طارمی و سردار آزمون
سرمربی: دراگان اسکوچیچ

بازی دو تیم در نیمه اول تقریبا به صورت برابر  دنبال شد و به دلیل تدارکاتی بودن آن کمتر دچار خشونت و درگیری‌های فیزیکی بود. مطابق انتظار تیم ازبکستان متکی به خط هافبک خود بود به امید حرکت‌های جلال‌الدین ماشاریپوف به نفوذ به منطقه دفاعی ایران چشم دوخت. در دیگر سو نیز ایران با ترکیبی جوان نمایش خوبی از خود ارائه کرد و پیکان هجومی ایران به تنهایی خط دفاع ازبک‌ها را به زحمت انداخت.

در نیمه نخست کارهای ترکیبی مهاجمان تیم ملی ایران در دقیقه 42 به نتیجه رسید و سردار آزمون با یک شوت فوق‌العاده و بیرون از موحطه جریمه دروازه ازبکستان را باز کرد.

در نیمه دوم نیز مهدی طارمی در ادامه گلزنی‌هایش در اروپا به گل رسید. گل دوم بازی در پی حرکت او در محوطه جریمه ازبکستان و خطای دروازه‌بان حریف در دقیقه 51 ثبت شد. داور مسابقه اعلام ضربه پنالتی کرد و طارمی با خونسردی این توپ را گل کرد و پاداش حرکت زیبای خود را گرفت.

با این حال ازبک ها به سرعت و در عرض یک دقیقه دروازه ایران را توسط شومورودوف باز کردند تا فاصله را به حداقل برسانند.

در بیست دقیقه پایانی دو تیم دست به تعویض‌های متعددی زدند تا از بازیکنان ذخیره خود نیز بهره ببرند. در تیم ملی ایران نیز بازوبند کاپیتانی چند باری تعویض شد و سردار آزمون، شجاع خلیل‌زاده نیز ان را به بازو بستند اما تعویض شدند. اسکوچیچ سامان قدوس و مهدی قایدی را نیز به زمین فرستاد تا ترکیب خط حمله را تغییر دهد.

دو تیم در ده دقیقه بازی بیشتر در میانه زمین حضور داشتند و بازی همچنان به سود ایران ادامه یافت. تلاش بازیکنان ایران در نیمه هجومی مثل قایدی، علی کریمی و قدوس نهایتا به گل منجر نشد و بازی با همان نتیجه 2-1 به پایان رسید.

به این ترتیب اسکوچیچ در نخستین بازی خود در مقام سرمربی ایران توانست یک پیروزی به دست آورد هر چند که ازبکستان نیز با وجود میزبانی چندان حریف قلدر و سختکوشی نبود. 

تیم ملی ایران هفته دیگر در شهر آنتالیای ترکیه به دیدار تیم ملی مالی خواهد رفت که به نظر می‌آید حریف سرسخت‌تری نسبت به ازبکستان باشد.  

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر
امروز پنجشنبه ۱۳ آذر