تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پیش‌بینی وضعیت آب وهوای کشور

مدیر کل دفتر پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گزارش پیش‌بینی وضعیت آب و هوای کشور را اعلام کرد.

کد خبر: ۷۲۷۵۲
۱۴:۳۶ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹
 
دیدارنیوز ـ «صادق ضیائیان» مدیر کل دفتر پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در گفتگو با خبرنگار ایلنا، ضمن اشاره به بارش باران در برخی نقاط کشور گفت: با سیستم بارشی فعالی که در کشور وجود دارد، امروز در شمال غرب و همچنین در استان‌های ساحلی دریای خزر انتظار داریم طی امروز (۱۳ مهر) و فردا (۱۴ مهر) بارش‌هایی را در این مناطق داشته باشیم.
 
وی ادامه داد: استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران و استان زنجان امروز بارش شدیدتری نسبت به سایر نقاط دارند و همچنین برای فردا هم نیمه‌ی شمالی آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، زنجان، گیلان، مازندران و کردستان بارشی بیشتر از سایر نقاط را تجربه می‌کنند.
 
ضیائیان بیان کرد: برای روز سه شنبه، نیمه‌ی شمالی آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، گیلان، گلستان، مازندران و همچنین در ارتفاعات شمالی و شمال شرق استان تهران میزان بارش بیشتر از سایر نقاط خواهد بود و امکان خطر از نظر جاری شدن روان آب‌ها و آب گرفتگی در این مناطق وجود دارد.
 
وی در مورد وضعیت تهران افزود: امروز هم همانند دیروز بارش پراکنده‌ای در سطح و ارتفاعات خواهیم داشت و همینطور برای فردا و پس فردا هم به همین شکل بارندگی خواهیم داشت.
 
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر