تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مدیرعامل شرکت‌ فرودگاه‌ها:

کاهش ۹۶ درصدی مسافران در پروازهای بین المللی

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: پرواز‌های فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در مرداد ۹۹ نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۲۷ درصد و اعزام و پذیرش مسافر نیز ۴۲ درصد کاهش یافته است.

کد خبر: ۷۱۲۳۶
۱۲:۵۲ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹

کاهش ۹۶ درصدی مسافران در پروازهای بین المللی

 

دیدارنیوز - سیاوش امیرمکری، درباره مقایسه شاخص‌های فرودگاهی مرداد ۹۹ نسبت به ماه مشابه سال گذشته اظهار داشت: مرداد امسال در مجموع ۲۲ هزار و ۸۲۵ نشست و برخاست با جابه جایی حدود دو میلیون و ۱۹۷ مسافر و حدود ۱۶.۵ میلیون کیلوگرم بار در فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت انجام شد. این در حالی است که مرداد سال گذشته ۳۱ هزار و ۳۳۵ نشست و برخاست با جابه جایی حدود سه میلیون و ۸۰۰ هزار مسافر و ارسال و پذیرش بیش از ۳۳ میلیون کیلوگرم بار در فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت انجام شد.


وی افزود: به دلیل شیوع بیماری کرونا و تاثیر منفی آن بر صنعت هوایی و فرودگاهی، تمام پرواز‌های فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در مرداد ماه ۹۹ نسبت به ماه مشابه سال گذشته در نشست و برخاست ۲۷ درصد، در اعزام و پذیرش مسافر ۴۲ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۵۰ درصد کاهش یافته است.


امیرمکری افزود: مرداد امسال نسبت به مرداد سال گذشته پرواز‌های داخلی فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در نشست و برخاست ۲۲ درصد، در اعزام و پذیرش مسافر ۳۶ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۴۲ درصد کاهش یافته است. همچنین پرواز‌های بین المللی فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در نشست و برخاست ۸۴ درصد، در اعزام و پذیرش مسافر ۹۶ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۸۰ درصد کاهش یافته است.


مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: در مرداد امسال حداقل ۸۰ درصد نشست و برخاست کل پرواز‌ها به ترتیب در ده فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، اهواز، کیش، اصفهان، بندرعباس، تبریز، خلیج فارس و یزد انجام شده است. همچنین حداقل ۸۰ درصد نشست و برخاست پرواز‌های بین‌المللی در پنج فرودگاه شیراز، لارستان، مشهد، اصفهان، بندرعباس انجام شده است.


وی ادامه داد: نحوه توزیع پرواز‌ها در ساعات شبانه روز و روز‌های هفته در مرداد ماه امسال نشان می‌دهد که اوج پرواز‌ها در ۲۴ ساعت شبانه روز، ساعت ۱۸ و در روز‌های چهارشنبه بوده است.


امیرمکری افزود: شاخص‌های فرودگاهی مرداد نسبت به تیر ماه در نشست و برخاست ۵ درصد، در اعزام و پذیرش مسافر ۱۳ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۱۶ درصد افزایش داشته است.


امیرمکری با بیان اینکه پرواز‌های داخلی فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در مرداد نسبت به تیرماه در نشست و برخاست چهار درصد، در اعزام و پذیرش مسافر ۱۳ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۱۷ درصد افزایش داشته است، افزود: پرواز‌های بین المللی فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت در مرداد ۹۹ نسبت به تیر ماه در نشست و برخاست ۸۷ درصد، در اعزام و پذیرش مسافر ۷۵ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست دو درصد افزایش داشته است.

 

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر