تیتر امروز

آتش‌بس شکننده!/ آمادگی ایران برای انتقال اورانیوم غنی‌شده به خارج/ تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آتش‌بس شکننده!/ آمادگی ایران برای انتقال اورانیوم غنی‌شده به خارج/ تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی

این صد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دلفی: به صورت دِفکتو در حال اجرای آتش‌بس هستیم/ هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد/ اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نگذشته و در حال تجهیز خود هستند/ کشور در شرایطی نیست که فرصت مذاکره را رد کند
در گفتگوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

دلفی: به صورت دِفکتو در حال اجرای آتش‌بس هستیم/ هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد/ اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نگذشته و در حال تجهیز خود هستند/ کشور در شرایطی نیست که فرصت مذاکره را رد کند

سفیر سابق ایران در فرانسه در گفتگویی با دیدار، گفت: اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نمی‌گذرند و در حال حاضر در حال تجهیز خود هستند. اگرچه فرض بر این نیست که لزوما، جنگ دوباره آغاز خواهد...
الهه شعبانی: از اخبار فاصله بگیرید/ واقعیت را بپذیرید و شرایط را کنترل کنید/ صحبت کردن با نزدیکان از انزوای روانی می‌کاهد
گفت و گوی دیدار با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: از اخبار فاصله بگیرید/ واقعیت را بپذیرید و شرایط را کنترل کنید/ صحبت کردن با نزدیکان از انزوای روانی می‌کاهد

شرایط پسا جنگ و اثرات روانی آن ما را برآن داشت تا با الهه شعبانی، روانشناس بالینی گفت و گو کنیم. او معتقد است که باید از قرارگیری مفرط در معرض اخبار فاصله بگیریم.

توکلی: وقت مناسبی برای طرح سوال از رئیس جمهور نبود

احمد توکلی با بیان اینکه عقیده دارم طرح سوال از رئیس جمهور در شرایط فعلی درست نبود، از رییس جمهور درخواست کرد همان موضوعاتی را مطرح کند که به سوال‌ نمایندگان مجلس مربوط است.

کد خبر: ۶۸۴۶
۰۹:۳۵ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - این نماینده پیشین مجلس  در باره موضوع طرح سوال از رئیس جمهور توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: من عقیده دارم طرح سوال از رئیس جمهور در شرایط فعلی درست نبود. در واقع در حال حاضر وقت مناسبی برای طرح این مسئله نبود، اما بالاخره رئیس جمهور مسئول است و مسئول کشور هم در هر شرایطی باید پاسخ‌گو باشد .

وی ادامه داد: سوال از رئیس جمهور مانند سوال از هر مسئول دیگری باید امر عادی تلقی شود و نباید آنقدر حواشی و سر و صدا داشته باشد . مسئول یعنی کسی که مورد سوال قرار گرفته می شود؛ آنقدر مقامش مورد اهمیت است که می‌توان از او سوال کرد.

توکلی خاطرنشان کرد: البته من معتقد هستم مقطع فعلی ، زمان مناسبی برای طرح سوال از رئیس جمهور نبود اما حالا که این اتفاق افتاده است چرا آن را عقب بیاندازیم و برایش حاشیه ایجاد کنیم. ممکن است در  همین سوال و جواب ها رئیس جمهور و نمایندگان متوجه اموراتی شوند که باعث بهبود شرایط فعلی شود.

وی گفت: وقتی مدعی مردم سالاری می‌شویم، یعنی  سوال از رئیس جمهور را هم بپذیریم؛ وقتی خواهان شفافیت هستیم همه ما باید از سوال و جواب استقبال کنیم.

این فعال سیاسی تصریح کرد: بهتر است رئیس جمهور همان موضوعاتی را مطرح کنند که به سوال‌ها مربوط است. ایشان در نامه خود به رئیس مجلس موضوعی را مطرح کردند که زیبنده ایشان نبود؛ گفتند حقایقی را خواهند گفت. اگر وقت گفتنش رسیده پس باید بگویند؟،  اما اگر وقتش از قبل رسیده بود و ایشان نمی گفتند که اشتباه می کردند؛ اگر وقتش هنوز هم نرسیده و فقط به خاطر پاسخ دادن سوال نمایندگان می خواهند مطرح کنند باز هم اشتباه است؛ می شود مثل دم فـرو بستن به وقت گفتـن و گفتــن به وقت خامــوشـی.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۸ تير
امروز يکشنبه ۰۸ تير
امروز يکشنبه ۰۸ تير
امروز يکشنبه ۰۸ تير