تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

اعتراض ایران به حمایت آمریکا از گروه تروریستی تندر

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به دبیرکل این سازمان مراتب اعتراض خود را از حمایت آمریکا از گروه تروریستی تندر اعلام کرد و واشنگتن را مسئول جنایات تروریستی آن در ایران دانست.

کد خبر: ۶۸۰۹۴
۲۰:۳۰ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹

 

دیدارنیوز ـ ایران طی نامه‌ای که امروز توسط مجید تخت روانچی نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل به دبیرکل این سازمان ارسال شد، به حمایت آمریکا از گروه تندر اعتراض کرد و خواستار برخورد سازمان ملل با دولت آمریکا شد.

 

در این نامه با اشاره به حملات تروریستی این گروه در ایران و شهید و مجروح کرن تعدادی از شهروندان و اعتراف آشکار این گروه به ارتکاب این جنایات، اعلام شده است گروه تروریستی یادشده همچنان به تداوم فعالیت‌های خود از آمریکا و حتی آموزش اقدامات تروریستی و خرابکاری در ایران ادامه می‌دهد.


تخت‌روانچی با اعلام اینکه جنایات تروریستی این گروه بار‌ها از طریق دفتر حافظ منافع آمریکا در تهران به اطلاع این کشور رسیده است، اضافه کرد تاکنون آمریکا هیچ اقدامی در پیشگیری از فعالیت اعضای گروه یادشده یا استرداد آن‌ها برای محاکمه در ایران انجام نداده است.


وی با یادآوری تعهدات بین‌المللی کشور‌ها تحت حقوق بین‌الملل، بویژه تعهد آن‌ها به حمایت نکردن از تروریست‌ها و نیز تضمین اینکه خاک آن‌ها به محلی برای فعالیت گروه‌های تروریستی تبدیل نشود، تاکید کرد تداوم حمایت آمریکا از این گروه هیچ تردیدی باقی نمی‌گذارد که این کشور آشکارا کلیه تعهدات ذیربط خود را نقض کرده و بنابراین مسئول همه جنایات این گروه در ایران است.


نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در این نامه که به عنوان سند شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل منتشر خواهد شد، از این سازمان خواسته است آمریکا را وادار کند تا به حمایت از گروه‌های تروریستی پایان دهد.

 

جمشید شارمهد سرکرده گروه تروریستی تندر که از آمریکا عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت می‌کرد، به تازگی توسط وزارت اطلاعات ایران دستگیر شد. وی در سال ۱۳۸۷ عملیات انفجار در حسینیه سیدالشهدای شیراز که در آن ۱۴ نفر شهید و ۲۱۵ نفر از عزاداران حسینی مجروح شدند، را طراحی و مسولیت آن را بر عهده گرفته بود.

 

گروه تروریستی تندر در سال‌های اخیر نیز قصد اجرای چند عملیات بزرگ از جمله منفجر کردن سد سیوند شیراز، انفجار بمب‌های سیانوری در نمایشگاه کتاب تهران و منفجر کردن در حرم امام خمینی (ره) هنگام برگزاری مراسم عمومی را داشت که با تسلط اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) ناکام ماند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر