تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

۳ کشته در حادثه سقوط هواپیمای سبک روی سقف خانه‌ای در آلمان

سقوط یک هواپیمای فوق سبک و برخورد آن با سقف منزلی مسکونی در شمال غرب آلمان سه کشته و چند مجروح برجای گذاشت.

کد خبر: ۶۶۷۲۲
۰۹:۵۵ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹

دیدارنیوز ـ منابع محلی با تایید این خبر اعلام کردند که هواپیمای سانحه دیده دو سرنشین داشت و به دلایلی نامعلوم روی سقف خانه‌ای در شهر «وزل» واقع در ایالت نوردراین-وستفالن سقوط کرد.
 
تا لحظه انتشار خبر اطلاعاتی از هویت افراد جان باخته و نیز سرنوشت سرنشینان هواپیما در این سانحه گزارش نشده است.
 
تصاویری که خبرگزاری‌ها از این واقعه منتشر کرده‌اند نیرو‌های امدادی را در حال تلاش برای خاموش کردن آتش نشان می‌دهد. در این تصاویر همچنین سقف آسیب دیده منزل مسکونی به وضوح دیده می‌شود.
 
روزنامه بیلد به نقل از پلیس محلی اعلام کرده که هواپیما از فرودگاهی در شهر مارل واقع در ایالت نوردراین-وستفالن به هوا برخاسته بود.
 
به گفته پلیس محلی نیرو‌های امدادی و آتش‌نشانان در ساعت ۱۴ و ۴۲ دقیقه به وقت محلی برای کمک رسانی فراخوانده شدند.
 
پلیس یادآور شده که اجساد سه فرد بزرگسال از ساکنان منزل مسکونی که هواپیما روی آن سقوط کرده در اتاق زیر شیروانی پیدا شده است. در گزارش پلیس همچنین آمده است که یک کودک به دلیل جراحات و شوک ناشی از این حادثه تحت درمان قرار گرفته است.
 
یک شاهد محلی به روزنامه بیلد گفته که قبل از مطلع شدن از سقوط، صدای انفجاری را شنیده و دود ناشی از آتش‌سوزی را مشاهده کرده است.
 
به گزارش یورونیوز، پلیس در نزدیکی صحنه سقوط یک چتر نجات پیدا کرده که تصور می‌شود احتمالا در پی فعال شدن سیستم ترمز اضطراری هواپیما به بیرون پرتاب شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها