تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

برگزاری دومین روز آزمون کارشناسی ارشد با شرکت بیش از 329 هزار داوطلب

دومین روز برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 97 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی با رقابت بیش از 329 هزار داوطلب در نوبت صبح آغاز شد.

کد خبر: ۶۴۴
۱۱:۰۸ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۷
 
کنکور کارشناسی سال ۹۳ - مشهد

 

دیدارنیوز - به گزارش ایسنا، برای شرکت در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۷ در ۶ گروه آموزشی و ۱۳۲ کدرشته امتحانی به منظور پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و همچنین دانشگاه آزاد تعداد ۷۳۵ هزار و ۷۴۳ نفر ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد، ۳۶۴ هزار و ۴۷۸ نفر زن و ۳۷۱ هزار و ۲۶۵ نفر مرد هستند. به عبارت دیگر ۴۹.۵۴ درصد داوطلبان زن و ۵۰.۴۶ درصد داوطلبان مرد هستند.

از تعداد ۷۳۵ هزار و ۷۴۳ داوطلب ثبت نام کننده در ۱۳۲ کدرشته امتحانی، تعداد ۴۵۵ هزار و ۱۳۴ نفر در گروه علوم انسانی، ۳۷ هزار و ۸۴۳ نفر در گروه علوم پایه، ۱۶۰ هزار و ۹۷۹ نفر در گروه فنی و مهندسی، ۲۱ هزار و ۵۵۷ نفر در گروه کشاورزی، ۵۸ هزار و ۴۸۴ نفر در گروه هنر و هزار و ۷۴۶ نفر در گروه دامپزشکی شرکت کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، شرکت‌کننده در آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ تعداد ۱۴۲ هزار و ۱۰۷ نفر کمتر است.

 بر اساس آمار گزارش شده از سوی این سازمان، تعداد ۵۵ هزار و ۸۹۱ داوطلب از ۷۳۵ هزار و ۷۴۳ نفر ثبت نام کننده، نسبت به اعلام علاقه‌مندی در کدرشته امتحانی دوم (یکی از کدرشته‌های امتحانی شناور) نیز اقدام کرده‌اند.

تعداد داوطلبانی که علاوه بر کدرشته‌های امتحانی اصلی، علاقه‌مندی خود را در رشته‌های دوم نیز اعلام کرده‌اند شامل ۱۸ هزار و ۶۴۱ نفر در گروه علوم انسانی، ۴ هزار و ۲۳۶ نفر در گروه علوم پایه، ۱۷ هزار و ۴۲۱ نفر در گروه فنی و مهندسی، ۱۳۳۹ نفر در گروه کشاورزی، ۱۲ هزار و ۵۳۰ نفر در گروه هنر و ۱۷۲۴ نفر در گروه دامپزشکی است.

آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۷ طی سه نیم روز برگزار می‌شود که روز گذشته در نوبت اول ۳۵۰ هزار داوطلب، در نوبت دوم ۱۰۷ هزار داوطلب رقابت کردند و امروز نیز در نوبت سوم ۳۲۹ هزار داوطلب به رقابت می‌پردازند.

حدود ۱۷۰ هزار داوطلب در آزمون امسال پذیرفته می‌شوند که البته ظرفیت نهایی پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بعد از اعلام نتایج اولیه مشخص خواهد شد.

نتایج اولیه در دهه دوم خرداد ماه اعلام می‌شود و نتایج نهایی آن در هفته اول شهریور ماه ۹۷ بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد