تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

اسکان ۳۶۵ سیلزده سیستان و بلوچستان

News Image Lead

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: ۳۶۵ آسیب‌دیده سیلاب جنوب این استان در قالب ۷۱ خانوار از چهارم فروردین تاکنون توسط نیروهای هلال احمر اسکان اضطراری داده شدند.

کد خبر: ۵۶۲۹۱
۱۲:۰۱ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
 

دیدارنیوز ـ رسول راشکی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همزمان با بارندگی‌های رگباری در چند روز اخیر ۲۱ روستای هفت شهرستان‌ سیستان و بلوچستان درگیر سیلاب شدند که با تلاش نیروهای هلال احمر ساکنان این مناطق اسکان اضطراری یافتند.

وی ادامه داد: امدادرسانی به آسیب دیدگان توسط ۲۰۲ نفر روز نجاتگر در قالب ۳۲ تیم روز عملیاتی انجام شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: ۷۱ دستگاه چادر، ۲۳۱ تخته موکت، ۴۵۴ تخته پتو و ۱۶۷ کیلوگرم نایلون اقلامی بودند که برای اسکان اضطراری توزیع و مورد استفاده قرار گرفت. 
  
وی اظهار داشت: ۱۵۷ بسته موادغذایی ۷۲ ساعته، ۱۶۵ بسته غذایی یک ماهه، ۱۲۵۰ بطری آب معدنی، ۸۰ کیلوگرم برنج و اقلام ضروری دیگر از قبیل قند و شکر، روغن، چای و حبوبات بین سیلزدگان توزیع شده است.
 
راشکی افزود: جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان همچنان با تمام توان به همراه نجاتگران پر تلاش برای ارائه خدمات به آسیب دیدگان تا رسیدن به وضعیت مطلوب در کنار آنان خواهد بود.

به گزارش ایرنا براثر بارندگی‌های سوم و چهار فروردین در سیستان و بلوچستان ۱۱ مسیر ارتباطی در جنوب این استان را بست و راه ارتباطی ۹۱ روستای شهرستان‌های میرجاوه و تفتان  و ۴۰ روستای شهرستان دشتیاری قطع شد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی بیشترین بارش‌های شبانه روز گذشته با ۸۹.۴ میلی‌متر مربوط به «چانف» نیکشهر، «ساربوگ» قصرقند ۷۸، «درودی نرون» خاش ۷۱.۵، «پیپ» نیکشهر ۶۷، «همت آباد کورین» زاهدان۶۳، «توتان» نیکشهر ۶۲.۵، بنت» نیکشهر ۶۱، «دستگرد» نیکشهر ۶۰ و «میرآباد» زاهدان ۵۸.۵ میلی‌متر گزارش شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر