تیتر امروز

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

عفو بین‌الملل قانون «کشور یهود» را محکوم کرد

عفو بین‌الملل تصویب قانون جنجالی که اسرائیل را به عنوان یک "کشور یهود" به رسمیت می‌شناسد و خطر منزوی کردن دیگر اقلیت‌های قومی و مذهبی را به همراه دارد، محکوم کرد.

کد خبر: ۵۵۸۵
۱۱:۰۱ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - یکی از سخنگویان عفو بین‌الملل گفت: در حال حاضر ما بیشتر از این درخصوص این مساله اظهارنظر نمی‌کنیم چراکه مشغول بررسی این قوانین و معنا و مفهومشان از نظر دورنمای قانون بشردوستانه بین‌المللی هستیم.

با این حال عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای در توئیتر گفت: با تصویب قانون "کشور یهود"، اسرائیل به ۷۰ سال نابرابری و تبعیض علیه غیریهودیان به صورت قانونی دامن زده و آن را تشدید کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: فلسطینی‌ها که ۲۰ درصد از جمعیت اسرائیل را تشکیل می‌دهند در حال حاضر رسما به شهروندان درجه ۲ تبدیل شدند، اسرائیل باید حقوق بشر را برای همگان رعایت کند.

اسرائیل پس از تصویب قانون "کشور یهود" به شدت از جامعه بین‌الملل مورد انتقاد قرار گرفت.

قانون "کشور یهود" اسرائیل را به عنوان یک "کشور یهود" تعریف می‌کند که براساس آن "قدس متحد" پایتخت آن خواهد بود. این قانون همچنین تاکید دارد که عبری تنها زبان رسمی اسرائیل است و عربی را به عنوان زبان رسمی اسرائیل نمی‌داند اگرچه "جایگاه ویژه" آن را به رسمیت می‌شناسد.

این قانون جدید خطر منزوی کردن هرچه بیشتر جامعه عرب را به همراه دارد؛ جامعه‌ای که تاکید دارد در حال حاضر نیز از جانب دولت و یهودیان اسرائیلی با تبعیض مواجه است و اعضای آن احساس می‌کنند که شهروندان درجه دو هستند.

فلسطینی‌ها که حق شهروندی اسرائیلی دارند، ۲۱ درصد از جمعیت اسرائیل را تشکیل می‌دهند و به عنوان عرب‌های اسرائیلی شناخته می‌شوند و اعضایی در پارلمان اسرائیل موسوم به کنست دارند.
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها