تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

بی‌توجهی در مورد عدم سفر به گیلان؛ تهدید بهداشت عمومی جرم است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گیلان به شیوع ویروس کرونا و بی‌توجهی برخی افراد در مورد عدم سفر به گیلان اشاره کرد و گفت: تهدید بهداشت عمومی جرم است.

کد خبر: ۵۵۸۱۱
۱۱:۳۹ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ احمد آقایی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تهدید بهداشت عمومی طبق ماده ۸۸ توسط برخی از افراد به نوعی جرم محسوب می‌شود اظهار داشت: دادستان‌های گیلان در بحران شیوع کرونا پرونده افرادی که سلامت جامعه را به خطر انداخته و قصد آلوده کردن محیط را دارند مورد رسیدگی قرار می‌دهند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گیلان همراهی و مشارکت دستگاه قضایی در طرح کنترل مبادی ورودی استان را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: عوامل و نیروهای ستاد مقابله با کرونا و ارتش کار تب‌سنجی و ضدعفونی کردن خودروها را بر عهده دارند و دستگاه قضائی نیز به نوعی دیگر در این طرح مشارکت می‌کند.

آقایی با بیان اینکه علاوه بر دستورالعمل‌های دستگاه قضائی طبق مبانی فقهی نیز ضرر رساندن به دیگران و تهدید سلامت آنان شرعاً حرام است تصریح کرد: آحاد مردم در استان گیلان و کشورمان به توصیه‌ها توجه کرده و سفر غیرضرور ندارند و امیدواریم برای مقابله با بحران کرونا این موضوع به عنوان یک اولویت مهم در تمام جامعه نهادینه شود.

وی ضمن قدردانی از زحمات، تلاش‌ها و فداکاری‌های شبانه‌روزی پرستاران و پزشکان و کلیه کادر درمانی کشور و استان گیلان جهت درمان بیماران کرونایی ابراز داشت: با شیوع ویروس کرونا از همان روزهای نخست کادر درمانی گیلان پای کار آمدند و جهاد کردند که آمار شهدای خدمت خود بهترین گواه بر این موضوع محسوب می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گیلان تعطیلی برخی از مطب‌های بخش خصوصی در گیلان را مورد توجه قرار داد و با تأکید بر اینکه عده این پزشکان بسیار ناچیز است افزود: دلایل رخداد این موضوع نیازمند تحقیقات بیشتر است از طرفی گزارشاتی به ما در این مورد رسید که برای رفع مشکل تذکرات لازم داده شد.

آقایی به مراسم چهارشنبه آخر سال نیز که برخی از فرصت‌طلبان درصدد انحراف آن و آسیب‌زدن به مردم هستند اشاره کرد و گفت: این سنت قدیمی جزء آداب و روسوم ایرانیان محسوب می‌شود اما در سال‌های قبل با افراط و تفریط‌هایی همراه بود که البته با کمک دستگاه‌ قضایی، رسانه‌ها و مراکز تربیتی بخش زیادی از آن اصلاح شد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی