تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

درخواست شورای امنیت از ایران و آمریکا برای پرهیز از جنگ لفظی

رئیس شورای امنیت سازمان ملل از روسای جمهور ایران و آمریکا خواست تا از تبادل اتهامات علیه یکدیگر پرهیز کنند زیرا منطقه به آرامش بیشتری نیاز دارد.

کد خبر: ۵۵۱۴
۱۰:۴۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - اولوف اسکوگ رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل در پاسخ به خبرنگاران درباره موضع شورای امنیت درخصوص افزایش تنش میان ایران و آمریکا، از روسای جمهور دو کشور خواست تا از تبادل اتهامات علیه یکدیگر بپرهیزند.

وی از دونالد ترامپ و حسن روحانی روسای جمهور آمریکا و ایران خواست تا لحن خود در تبادل اتهامات لفظی از طریق رسانه‌ها را پایین بیاورند چراکه منطقه بیشتر به آرامش نیاز دارد، تا تنش.

اسکوگ همچنین این تبادل اتهامات میان ایران و آمریکا را نگران کننده توصیف کرد و گفت که شورای امنیت در نشست روز سه‌شنبه که درباره خاورمیانه خواهد بود، این مسئله را مورد بررسی قرار خواهد داد.
 
 این موضع‌گیری در پی آن انجام شده است که دونالد ترامپ رییس‌جمهور آمریکا به هشدارهای حسن روحانی همتای ایرانی‌اش که به وی گفته بود با دم شیر بازی نکن، واکنش نشان داد.

ترامپ در صفحه توئیتر خود نوشت: هرگز و هیچ وقت دوباره آمریکا را تهدید نکن وگرنه با پیامدهایی مواجه خواهی شد که نظیر آن را کمتر کسی در طول تاریخ تجربه کرده است.

رییس‌جمهور ایران در سخنرانی خود در جمع سفرا و دیپلمات‌های این کشور خطاب به ترامپ، گفته بود: با دم شیر بازی نکن زیرا پشیمان کننده خواهد بود. آمریکا باید بداند که صلح با ایران مادر تمام صلح‌ها و جنگ با ایران، مادر تمام جنگ‌ها است.

توئیت‌های ترامپ علیه کشورمان به‌ویژه از سوی مقامات کنونی و پیشین این کشور با واکنش‌های تندی مواجه شده است.
وندی شرمن معاون وزیر امورخارجه پیشین آمریکا با انتشار پیامی در صفحه خود از لفاظی‌های ترامپ علیه  ایران انتقاد کرد و با لحنی طعنه‌آمیز نوشت که ترامپ برای ترتیب دادن یک نشست با روحانی، بولتون (مشاور امنیت ملی کاخ سفید) را به تهران خواهد فرستاد.

شرمن در ادامه تاکید کرد: برجام از مردم ایران حمایت و امنیت ما را تضمین می‌کرد. توئیت‌ها به حصول توافقی بهتر نخواهد انجامید.

همچنین یک عضو کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا این لفاظی‌های ترامپ را تلاشی از سوی وی برای فرار از تحقیقات درباره اتهام مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا دانست که به پیروزی ترامپ منجر شد.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها