تیتر امروز

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!
فریدون مجلسی در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز مطرح کرد

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!

فریدون مجلسی، دیپلمات با سابقه کشورمان در گفت‌وگو با دیدارنیوز می‌گوید که اگر بخواهیم به راستی سخنان عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران استناد کنیم باید گفت آنچه در انتظار ماست جنگ است؛ و نتیجه...
کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پلوسی: نطق سالانه ترامپ از بس مزخرف بود، پاره‌اش کردم

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت، قصد نداشت نسخه سخنرانی سالانه دونالد ترامپ را پاره کند، تا اینکه آن را خواند و متوجه شد که "وحشتناک و مزخرف" است و به این طریق خواست تا توجه را به بخش‌های "ناخوشایند" آن جلب کند.

کد خبر: ۵۲۲۲۷
۱۰:۵۳ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در بحبوحه انتقاد جمهوری‌خواهان بابت پاره کردن متن سخنرانی سالانه دونالد ترامپ به دست او پس از پایان سخنانش در چهارم فوریه، در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان که فردا (دوشنبه) به طور کامل منتشر می‌شود، از خود دفاع کرد.  

پلوسی گفت: زمانی که به نطق سالانه رفتیم، قصد انجام چنین کاری را نداشتم. پس از خواندن حدود یک سوم متن سخنرانی، با خودم فکر کردم "این وحشتناک و مزخرف است" و متوجه شدم که تقریبا در هر صفحه‌ای مطلبی وجود دارد که ناخوشایند و نامطلوب است.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت، از اینکه می‌دید در متن سخنرانی ترامپ هیچ اشاره‌ای به مصوبات دموکرات‌های این مجلس نشده است، ناامید شد. او افزود: ما پوشش مطبوعاتی اندکی داشتیم و اینطور به نظر می‌رسد که اگر شما بخواهید پوشش داده شوید، باید جلب توجه کنید؛ بنابراین فکر کردم، خب توجه را به این حقیقت جلب کنم که آنچه او امروز در اینجا به زبان آورد، واقعیت ندارد.

اقدام پلوسی در روز نطق سالانه ترامپ و پاره کردن متن سخنرانی او با واکنش منفی جمهوری‌خواهان و ترامپ روبرو شد.

پلوسی همچنین به این نکته اشاره کرد که در حال دور شدن از سیاست معمول عدم انتقاد از ریاست جمهوری در زمان حضور در خارج است، در شرایطی که مصاحبه با سی‌ان‌ان در کنفرانس امنیتی مونیخ صورت گرفت. او گفت: من شخصا درباره او حرف نمی‌زنم. من فقط درباره سخنرانی وضعیت کشور او صحبت می‌کنم.

این رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا همچنین با اشاره به دو باخت پیاپی جو بایدن در رقابت درون حزبی دموکرات‌ها در آیووا و نیوهمپشایر گفت، فکر نمی‌کند که این معاون پیشین رئیس‌جمهوری سابق آمریکا موفق نشود.   

او در مصاحبه با سی‌ان‌ان گفت: فکر می‌کنم تک‌تک کاندیداهای ما... رئیس‌جمهوری بسیار بهتری از اشغال‌کننده کنونی کاخ سفید خواهند بود.

پلوسی افزود: صادقانه بگویم، با وجود توجه به نتایج در آیووا و نیوهمپشایر، فکر نمی‌کنم جو بایدن موفق نشود. هنوز رقابت‌های دیگری در پیش رو قرار دارد که می‌تواند نمایشگر بسیار بهتری از این کشور باشد.   

بایدن که مدت‌ها پیشتاز رقابت دموکرات‌ها شناخته می‌شد، در دو رای‌گیری در ایالت‌های آیووا و نیوهمپشایر به ترتیب در جایگاه چهارم و پنجم قرار گرفت.  

جدای از اینکه چه شخصی نامزدی این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را به دست می‌آورد، پلوسی ابراز اطمینان کرد که دونالد ترامپ در رای‌گیری نوامبر شکست می‌خورد. او گفت: حتی نمی‌توانم وضعیتی را متصور شوم که او بار دیگر انتخاب شود، اما نمی‌توان هیچ چیز را بدیهی و مسلم پنداشت.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها