تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

انتقاد یک سناتور آمریکایی از پنهان‌کاری کشورش درباره تعداد آسیب‌دیدگان عین‌الاسد

یک سناتور آمریکایی از ادعاهای پیشین دولت آمریکا برای پنهان کردن تعداد آسیب‌دیدگان در روند حمله سپاه پاسداران ایران به پایگاه نظامی آمریکا در عراق، انتقاد کرد.

کد خبر: ۵۰۰۳۴
۱۱:۵۵ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز - کریس مورفی، سناتور دموکرات آمریکایی در پیامی توییتری درباره تعداد نظامیان آسیب‌دیده  طی حمله انتقام‌جویانه سپاه پاسداران ایران به پایگاه نظامی آمریکا در عین‌الاسد عراق نوشت: ایران به ما حمله کرد و 34 نفر آسیب دیدند. دولت این موضوع را پنهان کرد تا ادعا کند که «بازدارندگی علیه ایران را احیا کرده‌اند».

او در ادامه نوشت: آن‌ها حق داشتند که تنش‌زدایی کنند اما نباید برای توجیه آن چیزی ساختگی را مطرح می‌کردند.

اظهارات مورفی در پی این مطرح می‌شود که پنتاگون[وزارت دفاع آمریکا] روز جمعه اعلام کرد که تشخیص داده شده است ۳۴ تن از سربازان آمریکایی در جریان حمله هوایی سپاه پاسداران ایران به پایگاه نظامی آمریکا در عراق[در پی به شهادت رسیدن سردار قاسم سلیمانی توسط آمریکا] دچار ضربه و جراحاتی در ناحیه مغز شده‌اند.

جاناتان هافمن، سخنگوی پنتاگون، روز جمعه گفت که هشت تن از این افراد که پیش از این [برای درمان] به آلمان فرستاده شده بودند، به آمریکا بازگردانده شده‌اند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پیش از این مدعی شده بود که این حمله «هیچ خسارتی» برای آمریکا به بار نیاورده است.

مدتی بعد، وقتی درباره این ضربات مغزی از ترامپ سوال شد، او شدت‌شان را کم جلوه داده و گفت: من شنیده‌ام که آن‌ها سردرد داشته‌اند و یک سری چیزهای دیگر. اما می‌توانم بگویم و خبر بدهم که خیلی جدی نیست.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير