تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

پیشنهاد نتانیاهو به پوتین: ایران از سوریه خارج شود، ما هم کاری با اسد نداریم

نتانیاهو به پوتین گفته است که ما اقدامی علیه رژیم اسد انجام نمی دهیم و شما نیز ایران را از سوریه خارج کنید.

کد خبر: ۴۸۳۶
۱۳:۳۱ - ۲۱ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - پیشتر نیز یک نشریه آمریکایی در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی به همراه امارات و عربستان پیشنهاداتی را در مورد برداشته شدن تحریم‌های آمریکا علیه روسیه در ازای اقدام مسکو برای خروج ایران از سوریه را مطرح کرده‌اند.

مقامات کشورمان همواره تاکید کرده‌اند که حضور مستشاری ایران در سوریه به دعوت دولت قانونی این کشور انجام شده است.

علی‌اکبر ولایتی فرستاده ویژه مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور اسلامی ایران، پیام‌های رهبری و حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان را در اقامتگاه رییس جمهوری روسیه در منطقه نووآگاریووا در شمال غربی مسکو به ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه تسلیم کرد.

در این دیدار که بیش از یک ساعت به طول انجامید علاوه بر مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه، یوری اوشاکوف دستیار ویژه پوتین در امور بین الملل و ماکسیم بارانوف معاون رییس اداره دوم آسیای وزارت خارجه روسیه حضور دارند.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل در بدو ورودش به مسکو در روز چهارشنبه اظهار کرد: رابطه ایران و جمهوری فدراتیو روسیه رابطه‌ای استراتژیک است و در طی سال‌های اخیر مجموعه روابط دو جانبه و منطقه‌ای رو به افزایش وارتقاء بوده وهمکاری‌هایی که در منطقه بین مجموعه جبهه مقاومت به محوریت ایران و روسیه در تقابل با تروریسم و بانیان آن صورت  گرفت در سوریه و سایر کشورهای منطقه یک الگوی مثال زدنی از همکاری‌های مثبت بین ایران و روسیه است که فقط  یک رابطه استراتژیک و بلند مدت می‌تواند چنین همکاری‌هایی را توجیه کند.

وی افزود: از سوی دیگر در حوزه بین‌المللی هم کمک‌هایی که روسیه به جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل کرد و همکاری‌هایی که دو طرف در برجام داشته اند، از مصادیق دیگر همکاری‌های راهبردی بین دو کشور است.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در مورد همزمانی سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی با سفر وی به مسکو گفت:  ایشان یک آدم دوره گردی است که هر روز در یک نقطه از جهان سفر کرده و اظهارات بی مبنا و بی منطقی می‌کند و کم کم به جایی رسیده که کسی به حرف‌های او اهمیتی نمی‌دهد؛ لذا وجود یا عدم حضور او در روسیه هیچ تاثیری در ماموریت استراتژیک ما در مسکو ندارد.
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها